Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biale łóżko to białe meble?

Polecane posty

Gość gość

Witam, na jesień przeprowadzam się z mieszkania do domu. Mam białe łóżko do tego dwie białe szafki nocne, w pokoju będzie stało akwarium więc odrestauruj***ardzo piękna dość stara komode, będzie ona również biała. Do tego białe biurko i biała komoda do kompletu do szafek nocnych. Na wiosnę z pokoju wypadnie biurko, reszta raczej zostanie. Mam upatrzona piękna szafe przesuwna, ale kolor to dąb. (Po wpisaniu w Google powinno wyskoczyc) czyli takie jasne piękne drewno. Ale sama nie wiem jak będzie komponowac się z białymi meblami :| dodam że drzwi do pokoju są również w takim kolorze ale kto wie czy ich nie będę zmieniać :| proszę o radę. Czy jeśli białe łóżko to reszta mebli też ma być biała bez wyjątku? Ściany pokoju będą w kolorze jasno szarym, białym, pokój ogolnie szaro biało miętowy, miętowe to pewnie dodatki które będą się zmieniać co jakiś czas.

Gość gość
Ja mam białe meble i szare łóżko. Ale meble powinny być w tym samym kolorze, bo to wygląda kiepsko.

Gość luna99
Tak, meble powinny być w tym samym kolorze. Ale kolor ścian ja bym zrobiła bardziej kontrastowo, takie miętki czy szarości mogą razem dość mdło wyglądać. Nie uważacie?

Gość gość
Ja właśnie marzę o stonowanym pokoju. Miętowy będzie pewnie raz na jakiś czas, do białych mebli czarne dodatki typu lampy etc. Ogólnie to mam zamiar narzute na łóżko, zasłony, poduszki na fotelach itd raz mocno żółte, raz turkusowe i czasem miętowe lub czarne, chyba nie będzie tak źle co? :D

Gość gość
Jest taki kolor: miętowe orzeźwienie. :) Bardzo mi się podoba. :)

Gość gość
Żółte i turkusowe? Okropny wybór

Gość gość
Ja mam w podobnej kolorystyce sypialnie, biel, szarosci i mieta, a malowalam Magnatem w dwoch odcieniach szarosci.

Gość gość
Nie nie, nie żółte i TuskowE RAZEM - ale osobno. (Zasłony, poduszki, to sie zmienia przecież) I nie mdły żółty i mdły turkusowy, wyraziste kolory :)

Gość kamila009
Magnat to farba na pewno godna polecenia, nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Poza tym dobry wybór kolorów, można powybrzydzać, co lubię robić najbardziej. :)

Gość gość
Jeśli szukasz naprawdę ładnych mebli, to zdecydowanie polecam http://meble-wojcik.com/ . Wyposażyłam dzięki nim salon i sypialnie, mają spory asortyment i fajne ceny.

Nie wszystko musi być białe, bo wtedy wyjdzie Ci identyczny pokój jak z katalogu. Przecież to ma podobać się Tobie przede wszystkim. I nie rozumiem, jak ktoś może pisać, że coś nie pasuje z czymś. Jak Ci się podoba to możesz tam sobie wszytko wstawić.