Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet mówi o innym facecie że jest przystojny tzn że gej?

Polecane posty

Gość gość

Miałam taką sytuację, że kolega zareagował na widok takiego faceta, rzucił krótko "przystojny" tak sam z siebie. Ja odpowiedziałam "bardzo", bo owszem tamten facet był bardzo przystojny, ale pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja i się nieco zamyśliłam. On nie powiedział tego "przystojny" z ciekawości czy mi się tamten facet podoba, bo powiedział to tonem oznajmującym. Ja się go nie pytałam, ot tak sam z siebie.

Gość gość
niekoniecznie,baba tez może powiedzieć piekna a nie lesba,moze chodzic o porównanie a nie ciągoty

Gość gość
tzn wie że jest brzydszy od przystojniaka i nie ma szans wśród pięknych kobiet

Gość gość
nie jestem les, a ogladam sie jak facet za pieknymi kobietami, podziwiajac w nich to, czego mi samej natura poskapila :classic_cool:

Gość gość
Nie koniecznie. Jestem hetero, faceci mnie nie pociągają kompletnie, ale potrafię jednocześnie powiedzieć, ze facet ma jakiś błysk w oku, czy jest przystojny.

Gość gość
jestem facetem i bez problemu potrafię ocenić czy dany gość podoba się kobietom czy nie, gdy gostek ma gębę jak ziemniak to nie dziwi mnie fakt że jest sam lub jego kobieta jest zwykłą przeciętniarą

Gość gość
Racja ale ten komentarz trochę zaskakujący był mimo wszystko. Od razu chcąc czy nie chcąc przyszło mi na myśl - wiadomo.