Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc w znalezieniu pracy w angli

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat i chce wyjechać do angli do pracy jednak nie man nikogo kto może pomóc. Mogę podjąć pracę jako opiekunka do dzieci, sprzątać prasować w zamian za pokój lub jeśli państwo preferuje polska rodzinę która chciałaby pomoc młodej dziewczynie na starcie w uk praca jako niania proszę tylko poważne oferty pisać później. Jeśli ktoś z państwa będzie zainteresowany to podam kontakt. Pozdrawiam

Gość gość
*poniżej

Gość gość
Zdecydowanie odradzam ci UK. Tutaj jest coraz gorzej i lepiej dla ciebie jak sobie znajdziesz taką pracę w PL. Może tyle nie zarobisz, ale przecież w PL wszystko jest takie tanie....

Gość gość
Siedzi cwel wuefista w UK i kazdemu odradza przyjazd :D udajac superpatriote :D co za przyglup polaczkowy :D

Gość gość
To są rady z dobrego serca a ja przecież wiem, bo byłem teamleaderem i zarabiałem majątek. Prawda jest taka, że nigdzie nie ma tak dobrze jak w domu, więc nawet się nie pakuj, bo złamiesz sobie życie. Polska dla Polaków!

Gość gość
pomogłam kilku osobom i nie bardzo mnie teraz znają, takie ważne się zrobiły bo już poznały miasto i wiedza gdzie co jest :D

Gość gość
Już sie nie wychylaj do UK Dostaniesz w ryja albo wyzwiska , tam tak jest, jak nie masz kasy

Gość gość
No, ale po co tam chcesz jechać? Po co? Źle ci w naszej kochanej PL gdzie każdy mówi twoim językiem i kaszanka jest wszędzie dostępna. Nie mówiąc już o pysznym salcesonie. U nas jest już naprąwdę dobrze. Nie jedź nigdzie.

Gość gość
Kaszanka , salceson :D:D:D

Gość gość
Kaszanka jest wszedzie dostepna :D je/b/lem :D

Gość gość
I polskie zarobki bardzo się poprawiły. Teraz jest brak rąk do pracy więc w PL można doskonale zarobić.

Gość gość
Pracodawcy są zdesperowani i płacą prawie że angielskie stawki żeby tylko znaleźć kogoś kto chce pracować a pracy w PL nie brakuje. No a wszystko jest takie tanie!

Gość gość
bingol wuefista jaki pomocny dla obcych, kto by pomyslal ze tak mili i pomocni polaczkowie mieszkaja w PLu :D wyszlo szydlo z worka cwelu. Tak jak brexit pokazal falsz brytoli, co 2gi nienawidzi polaczkow, tak ty zdemaskowales sie piszac o UK "tutaj" bo qrwo gnijesz w UK i piszesz tak zeby nikt nie przyjezdzal. W sumie masz cwelu racje. Gdyby nie bylo tu tylu polaczkow nie byloby brexitu :D i to ciagle wspominanie kaszanki i salcesonu to oczywiste wysmiewanie tego gownianego zarcia :D bingol cwel zdemaskowany :D

Gość gość
nie ma w uk kaszanki cwelu, to polski przysmak, zryj fish and chips i risotto dla biedoty buheeeehheehee

Gość gość
Korek analny z Nottingham znowu atakuje. Zna juz wszystkie watki na pamiec, nawet daty wykul :)

Gość gość
Ten wszedzie widzi tego typka z Nottingham. :D radze sie przejsc do psychiatry chociaz raczej tobie juz nic nie pomoze :o

Gość gość
Co za p***b pisze te komentarze gdyby w polsce tak dobrze było to by Polacy nie wyjeżdżali bingo pewnie całe życie mieszka z mamusia i żyje z jej emerytury w polsce jest wspaniale zatrudniają Ukraińców za 3 zł na godzinę. Pozdro pajacu gdyby mieli wszyscy wrócić oj w p**de ci się dostanie

Gość gość
Gdyby wszyscy wrócili do PL stanęła by na nogi. Bo kapitał ludzki ma kolosalną wartość. Tylko, że wtedy ceny poszły by do góry a przecież tego nie chcemy. Lepiej żeby w PL było taniutko tak jak teraz jest! Niech nam tylko przysyłają kasę i nie wracają.

Gość gość
Praca w Polsce jest w dużym stopniu dzięki wyzywanym przez was emigrantom. Począwszy od lotniska,skończywszy na budowlance. Dzięki komu tyle firm budowlanych, bo ludziska pracują za granicą i budują w PL przysyłają kasę rodzicom,kupują odzież itd bluzgając na ludzi siedzących w UK,jesteś krótkowzroczny poza tym,jak można tak wyzywać drugiego człowieka,nawet jak się jest niewidocznym zza monitora nie świadczy to dobrze o stanie umysłowym i kulturze

Gość gość
Do pani która pomogła osób a które jej teraz nie znają czyli nawet nie chce pani nikomu pomoc nawet w trudnej sytuacji bo zawiodła się pani na innych

Gość gość
matka ojczyzna wykarmiła tylko po to aby emigracyjny kapucyn wyjechał z kraju. Szkołe tez dała za darmo. Prawdziwy Polak patriota pracuje w ojczyznie. Piłsudski jakby żyl plułby na wszystkie kundle emigracyjne. Wielka mi filozofia dzic zabukowac bilet i uciec na minimalna do UK buhehehe. Banda smierdzacych tchórzy.

Gość gość
Odebrać paszporty Polakom i będzie spokój z tym włóczeniem się po świecie nie wiadomo gdzie i po co. Co to ku/rwa za patriotyzm jak Polak w UK zarabia pięć razy tyle co w PL. Ja się na to nie zgadzam.

Gość gość
matka ojczyzna wykarmiła tylko po to aby emigracyjny kapucyn wyjechał z kraju. Szkołe tez dała za darmo. Prawdziwy Polak patriota pracuje w ojczyźnie x nie każdy ma znajomości, buraku... Ja kończyłam historie, i potem nie mogłam całymi latami znaleźć pracy, szukałam tez w biedronkach i innych g****ach. Nigdzie mnie nie chcieli. nie wyjechałam, jestem patriotka, zblizam się do 40, zyję z zasiłku LOL.. Szkoły w PL tez sa g****o warte, klasy zawsze były po 35 osób, zadnej praktycznej wiedzy, na studiach wykłady po 200 osób....

Gość gość
historia czyli wzbzdet BUHEHEHEHEEEEEEE:D

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? przecie komuny juz dawno nie ma i samemu trzeba se wszystko zalatwiac dziecko a jak postujesz taki temat to do byrdelu za darmo zatrudnienie dostaniesz 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
przecie komuny juz dawno nie ma i samemu trzeba se wszystko zalatwiac x czy wy się z księżyca urwaliście? jak sobie samemu załatwiać pracę, jak człowiek np. składa do pracy w IPN aplikacje, i mi po tych studiach historycznych odmówili, argumentując, ze powinnam mieć specjalizacje archiwistyczną... co nie przeszkodziło im w zatrudnieniu, po znajomosci oczywiście, trębacza po Akademii muzycznej.. Komuna w tym kraju jest, i to głęboko... Z mojego roku to na doktorat przyjęli chłopaka, który jak się chwalił, przez całe studia nie przeczytał ani jednej książki. Miał srednia najgorsza z możliwych, powtarzal pierwszy rok, egzaminy przechodził ledwo... ale był synem znanego profesora

Gość gość
Wuefista byl 5 lat w uk team leaderem i mieszka w PL teraz w kawalerce z zona i corka, zarobil to kupil a co zle?

Gość gość
hej jeśli chodzi o prace opiekunki to cięzko jest szczególnie jeśli mieszkasz u tych ludzi, przerabiałam to na początku:) jeśli chodzi o prace to sporo jej na londynek.net jest albo na grupach na fb, bardziej opłacalne jest sprzątanie bo tu jest 9 funtów minimum za godzine albo przez agencje pracy- jakaś fabryka, wiadomo 7,20 na start dają ale zawsze można odłożyć i szukać czegoś innego, pracy jest sporo, ale natrudniej jest na początku, bo musisz mieć adres, bez potwierdzenia adresu cieżko założyć konto albo wyrobić numer NIN( każda osoba która chce legalnie pracować musi go posiadać). My z mężem przyjechaliśmy tu do znajomych którzy nas olali po przyjeżdzie:) więc z walizką pod pachą dzwoniłam w sprawie mieszkania:) absolutnie nie odradzam ci przyjazdu- bo praca jest jak ktoś chce pracować, ale nie mając tu nikogo i jeszcze sama, hmm troche ciężko, życzę powodzenia

Gość gość
jesli jeszcze chcesz wyjechac to sie odezwij moze pomoge

Gość gość
Do gość 01:30 nadal chce wyjechać