Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dorastająca corka

Polecane posty

Gość gość

Witam.To nie pierwszy wątek o problemach z nastolatkami ale chciałabym opisać moja sytuacje żeby ktoś mi pomógł zrozumieć gdzie popełniłam błąd?Moja 16 letnia córka wyprowadziła sie do ojca który nią nie interesował sie a nawet jak była sprawa w sadzie sama córka zeznawała dobrowolnie żeby nie mieć z nim kontaktów bo to osoba z problemem alkoholowym i były awantury gdy mieszkaliśmy razem i to córka prosiła żebym sie od ojca jej wyprowadziła.Wszystko było dobrze miałam z nią dobry kontakt 4 lata po wyprowadzce i rozwodzie a zmiana nastąpiła gdy córka na ferie pojechała do teściowej z która nie miałyśmy kontaktu ale córce zależało żeby wyjechać a matka męża zgodziła sie.Po jej wizycie nastąpiła wielka zmiana żałuje ze pozwoliłam jechać do tej kobiety po powrocie córka wyprowadziła sie nagle do ojca który nią nie interesował sie a mi zrobiła awanturę czemu nie lubię matki ojca.pomyslalam co za absurd owszem jej nie lubię ale skoro dziecko chciało to pozwoliłam opłaciłem wszystko niech nie wymaga ode mnie uwielbienia dla kobiety która mnie kiedyś obrażała.Wyprowadzila sie do ojca i zaczęła mnie obrażać jak on ignorować a nawet poszła na mnie na policję z moim ex ze nią nie interesuje sie byłam w szoku,ja tyle jej poświęciłam starałam sie żeby miała wszystko co nastolatki zrezygnowałam z życia prywatnego dzieciom a tu taki numer.Pomyslalam ok niech pobędzie może jej ojca brakuje i pozwoliłam na jej rządy czyli bycie u ojca po 2 miesiącach pierwsza szukałam kontaktu i udało sie ze wróciła na kilka dni i poszła z powrotem do niego po ukradkowych telefonach do niej mojego ex.Podczas tych dni potwierdziła wszystko to dlaczego kiedyś wyprowadziliśmy sie a mianowicie ze ojciec pije nie interesuje sie nią w tygodniu mieszka u swojej nowej kobiety a ja zostawia ,,pod opieka,, kobiety która u niego tymczasowo mieszka i pracuje do tego mówi ze chodzi głodna po znajomych bo wypomina jej ze drogo ona go kosztuje.Bylam w szoku płakałam jak to dowiedziałam sie i mój drugi syn to potwierdził ale on nie chce tam z tego powodu chodzić a ona wrocilA!Narobila mi kłopotów na policji a mieszkam zagranica.Zaprzyjazinla sie z ta dziewczyna która tam mieszka która jest od niej starsza i pochodzi z patologii ze mną zerwała kontakt.Co robić?Maz były to mściwy typ bluzkę mnie u niej w tel odnosi sie z pogarda i wyzwiskami, myśle ze on ma z ta zmiana dużo wspólnego bo mści sie ze od niego odeszłam jego rozumiem ale córkę jak może mnie i obrazac i być u kogoś kto ja tez złe traktuje ?Co robić?

Gość gość
napisz to kur/wa po polsku, bo ledwo mozna zrozumiec o co ci chodzi :o

Gość gość
I koniecznie streść, żeby mieściło się w dwóch linijkach :)

Gość gość
jezeli nie zrozumiales przez jeden wyraz zmieniony przez słowik zamiast blokuje zamienił na bluzkę to nie komentuj streszczać nie bede jak nie wyraziłam sie jasno i po polsku!

Gość gość
daru pisania to ty nie masz z tego belkotu niewiele mozna zrozumiec

Gość gość
nie wiesz co to są przecinki? tępa strzało?? :o