Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOD a ciąża !

Polecane posty

Gość gość

Cześć, na marszu KODu zaszłam w ciążę. Podobnie jak większość uczestników tego ugrupowania mam ponad 50 lat i walczę o UBeckie emerytury. No i właśnie... nie mogłam nigdy zajść w ciążę. A tu nagle jakiś dziadek mnie zabrał do piwnicy po drodze w Warszawie. I jestm w ciąży !! Czy powinnam nazwać dziecko Ryszard ? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? Dzięki za szczere odpowiedzi.

Gość gość
rysiek , mateusz no i bolek też może być

Gość gość
A podobno jest jakiś KOD młodych ? To jaka jest prawda ? Tam są tylko satrzy zgrzybiali ludzie ? Komunisci ?

Gość gość
Kto stoi razem z Kijowskim Bolkiem i reszta Petru złodzieji ten powinien zawisnąć na drzwie. Powinnaś usunac ta ciaze ? Ty stara okropna UBECKA babo !!

Gość gość
Petru juz zrobil jeden cud. OFE sie nazywal. Potem Wam ukradli te pieniadze Wy dalej idioci z tymi baranami chodzicie na marsze. Oni Was okradają. a wy za nimi ! DEBILE !

Gość gość
Moja ciocia zaszla w ciaze jak miala 52, to bardzo ladny wiek. Gratuluje bobaska! Ryszard to bardzo ladne imie, moj tata ma tak na imie i jest bardzo dobrym czlowiekiem. Uwarzam ze ludzie powinni nosic tylko takie imiona jak Ryszard, Janusz, Wladyslaw,Mateusz.