Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przeciętna a inni się mną zachwycają

Polecane posty

Gość gość

Uważam, że jestem dość zwykła. Mam trochę za małe oczy, długi nos, szerokie policzki. Trochę się odróżniam od innych dziewczyn, ale tylko pod tym względem moim zdaniem, że nie mam często spotykanej urody. A mimo to od czasów nastoletnich słyszałam komplementy na temat urody. Zauważyłam, że jeśli już się komuś podobam, to naprawdę mocno. Słyszę komentarze, że wyglądam jak modelka (wniosek daleko idący :D choć szczupła jestem, ale nie "królewsko"), obcy ludzie potrafią mi takie rzeczy mówić. Miałam adoratorów, którzy się o mnie długo starali. Co do charakteru, nie mam szczególnej charyzmy. Jestem za to uznawana za inteligentną i wyważoną. Czyli nudziara wg wielu jednym zdaniem ;). Często słyszałam, że jestem za poważna, choć to bzdura. Lubię spontaniczne akcje i sama je kreuję, często miewam nietypowe pomysły. W każdym razie zastanawia mnie, skąd taki fenomen. Zawsze myślałam, że uroda gra jednak dość dużą rolę u kobiet. A przy takim wyborze, jaki jest w PL... myślę, że na pęczek jest i naprawdę ładnych, i niegłupich dziewczyn.

Gość gość
moze nie jestes taka przecietna jak ci sie wydaje.

Gość gość
A po co to piszesz tutaj? Mamy potwierdzać i cie przekonywać jaka jesteś piękna a ty będziesz odpisywać No co wy ja jestem przeciętna

Gość gość
Może po to, żeby wypowiedział się ktoś, kto ma podobną sytuację? i żebyśmy się wspólnie zastanowili nad tym fenomenem. a może po to, żeby skomentowali to także mężczyźni, czy faktycznie uroda jest dla nich tak ważnym czynnikiem, czy niekoniecznie i co im się w kobietach podoba.

Gość gość
Nie wiem skąd te podszywy...

Gość gość
Haha mam to samo Jestem bardzo atrakcyjna , ale zauwazylam, ze albo sie komus mocno podobam albo w ogole :D

Gość gość
wklej foto twarzy ocenimy, inaczej nie ma sensu dyskutować

Gość gość
Jeszcze nie zgłupiałam, żeby aż tak się upubliczniać. Poza tym nie chodzi o ocenianie, bo wiadomo, że oceny będą rózne - tak jak w realu. Poza tym to chyba składa się na całokształt (także zachowanie etc) a nie na 'fotę twarzy'. A do tego trzeba by było zobaczyć mnie na żywca.

Gość gość
Aż musiałaś o tym temat założyć :D haha

Gość gość
Nie wiem. Ja uważam się za średnią na jeża, ale o mnie się jakoś faceci nie starają, lubiana też generalnie nie jestem. Tyle że ja nie jestem szczupła więc pewnie jestem poniżej przeciętnej, mimo iż zdarzyło mi się wiele razy słyszeć że jestem ładna, parę razy że piękna. Charakter mam pewnie odpychający, do tego jestem intro. Nie podpowiem o co chodzi. Może roztaczasz jakąś aurę czy coś.