Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda "od kuchni" roznoszenie ulotek?

Polecane posty

Gość gość

Na pewno wiele z Was ma doświadczenie w tym fachu :D Jak zazwyczaj to wygląda? Jutro mam spotkanie z pracodawczynią w sprawie roznoszenia ulotek, to pierwsza taka moja praca i trochę się boję xD Można mieć przerwę np na toaletę lub jedzenie? Kiedy dostaje się te ulotki, codziennie się je odbiera czy jak?

Gość gość
Albo w deszczu np, pracodawca daje jakąś pelerynkę? :D może głupie pytania, ale nie wiem, jak to wygląda od strony pracownika

Gość gość
Ja raz rozdawalam i od tego czasu doceniam te osoby. Praca nudna i strasznie męcząca (bardzo mocno bolą nogi i plecy). Nie polecam. Jedyny plus, to poprawisz trochę swoją otwartość, bo trzeba zagadać do ludzi, uśmiechać się, wtedy mało kto odmawia wzięcia ulotki :)

Gość gość
Aczkolwiek jeśli nie masz na razie innej alternatywy, to o ile ludzka stawka, to idź, ale tylko po to by się rozglądać przy okazji za innym zajęciem.

Gość gość
Pracowalem trzy miesiące to była moja pierwsza praca miałem 20 lat, nie było tragicznie ale trzeba bylo chodzic w tloczne miejsca, ludzie czesto nie chcieli brać, nawet w deszczu i wichurze, bardzo się czas dluzyl. Roznosilem ulotki knajpki na starowce wiec po pracy stamtąd bralismy ulotki żeby mieć na następny dzień rano od 7.. Plus taki ze to bylo latem niektórzy stoja zima ja bym nie dał rady.

Gość gość
No to mnie nie pocieszyliście, obawiałam się właśnie, że to niemiła i męcząca robota. Chociaż tyle, że nogi mam mocne, to może nie będą się tak męczyć