Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem dlaczego nikt mnie nie akceptuje?

Polecane posty

Gość gość

Może jestem przewrazliwiona,a może nie... Nikt nigdy nie powiedział mi, co jest ze mną nie tak, raz kolezanka z gimnazjum zarzucila mi ze nie jestem sobą, w okresie kiedy właśnie byłam tak bardzo naturalna i swobodna w zachowaniu jak nigdy wcześniej . Ludzie w twarz potrafią mnie wysmiac choć nic im nie robię ani nie daje powodów do tego. Relacje są dla mnie bardzo ważne , jestem przyjacielska osoba i lubię miec innych obok siebie, tak po prostu, ale nie zabiegam desperacko o innych. Mimo to ludzie mnir wykorzystują i czuję ze mnie nie akceptują, nawet jeżeli relacja jest już bliska. Jestem wyrozumiala , pomocna , czasami mam okresy depresyjne ale jestem lagodna osoba. Nie lubię krzywdzic innych. Czy macie pomysł? Niewiele mnie dzieli od załamania :/

Gość gość
Bionicle – zabawki produkowane przez Lego Group od 2001 do 2010, oraz od 2015. Postaci składane z zestawów klocków mają przypisane określone cechy charakteru i umiejętności. Zabawki wzorowano i częściowo zaczerpnięto z mitologii polinezyjskiej. Bionicle to skrót od Bio mechanical (ang. biomechaniczna) chronicle (ang. kronika), gdyż większość mieszkańców świata Bionicle jest biomechaniczna (biologiczno - mechaniczna). W drugiej połowie 2010 roku przerwano produkcję i zaczęto wprowadzać nową serie zabawek o nazwie "Hero Factory". W roku 2015 wznowiono serię Bionicle.

Gość gość
Mam podobnie, LUDZIE mnie nie lubia. Pomimo przyjaznego nastawienia, czas wiec walczyć o swoje, odplacaj tym samym, mina ludzi bezcenna

Gość gość
W jakim jestes wieku?

Gość gość
Musiałbym cię poznać żeby jednoznacznie określić co może być z tobą nie tak, chociaż najczęściej chodzi po prostu o to że nie pasujesz do towarzystwa, różnisz się z innymi poglądami itd.

Gość gość
moze uwazaja,ze jestes wlasnie za lagodna i spokojna a przez to nudna? bo ja jestem podobna do ciebie i tez zachwytow nie wzbudzam,ale nie zamierzam sie zmieniac