Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana3101

Pomocy kobiety dziewczyny pomóżcie proszę !

Polecane posty

Gość Zakochana3101

Cześć kochane w niedzielę na dyskotece poznałam przystojnego chłopaka ideał, wysoki brunet. Tańczyliśmy razem bardzo długo , do końca aż ja musiałam wracać. Tanczyliśmy na początku szybko , a póżniej leciały szybkie piosenki a my tańczyliśmy tylko wolne tuląc się do siebie. Nawet jego ręcę póżniej powędrowały troszeczkę niżej niż biodra . Tańcząc tak po godzinie ja sprawdziłam telefon i powiedział tylko że muszę iść i dałam mu buziaka w policzek , a on odwzajemnił pocałunek. Znalazłam go na facebooku i zaprosiłam do znajomych zaakceptował, lecz nic nie napisał i zastanawiam się czy napisać do niego pierwsza . A najlepsze jest w tym co mnie zastanawia na facebooku jego zdjęcie w tle to takie jak całuje się z jakąś laską nikt z moich znajomych nie ma jej w znajomych i nie wiem czy dalej są razem czy nie . `

Gość gość
Skoro zdjęcie jest dalej w tle, to oznacza, że ma dziewczynę. Godzina tańca i Ty już pozwalasz się obcemu facetowi po tyłku obmacywać? Wow.

Gość gość
Tępa kretynka myśli że godzine potańczyła i sobie nadzieje robi

Gość majjj
słabo to wszystko wygląda, no pisać do niego pierwsza to raczej będzie świadczyło o desperacji. Może poczekaj czy on będzie coś pisał do ciebie, albo wybierz się na kolejną imprezę może go tam spotkasz i wtedy porozmawiacie. Jeśli ma dziewczynę to odpuść temat, najgorzej jest budować związek na czyimś nieszczęściu. Powodzenia

Gość gość567
Odpuść sobie, szybko o nim zapomnisz. Najwidoczniej ma dziewczynę, nie pisałbym z nim na Twoim miejscu nawet gdyby odezwał się pierwszy. Wyczuwam że to pies na baby :D

Gość gość
Jak przystojny i ideal jak to mówisz to ma setki takich jak ty i dyma codziennie inną