Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najszybszy w mieście

Poszukiwana nauczycielka

Polecane posty

lub nauczyciel. No ale jak mam wybierać to jednak kobieta.[śpioch] Chciałbym nauczyć się spamować, hejtować i co tam jeszcze mi potrzebne bym mógł znów z gracja poruszać się po tym wspaniałym przybytku [śpioch] Oczywiście nie zapłacę za to bo to przyjemność nauczyć mnie czegoś [śpioch]

Gość gość
idź do Dark - Hejti:P.

Gość
Ja się zgłaszam na nauczyciela ;) Pro bono. Muszka potwierdzi , że świetnie hejtuję, do spamu mogę napisać skrypt, a co jeszcze to wyjdzie w praniu ;)

Jak juz sie tak bedziecie uczyć to mi temat odkorkujcie ;) Naju to jak juz zaczniesz te lekcje to z czystym sumieniem bedziem o Tobie pisac ze Gimbus ! życze kazdemu smacznej kawy

Byłem u Dark, ale ona nie ma czasu bo teraz spamuje i wyzywa na forum o2 a to bardzo czasochłonne jest :( Cyniku a uczyć będziesz sam czy z partnerką? Bo nie wiem czy da się Was rozdzielić teraz :(

Nigdy nie byłem w gimnazjum Kredku, także słabo trafione :( Podobno w gimnazjum było super być , ale dobra zmiana likwiduje :(

Gość
Uff, jak Dark jest niedostępna to może rzeczywiście trafi mi się ta fucha. Spodziewam się dyskryminacji ze względu na płeć, ale liczę że moje kwalifikacje okażą się wystarczające, żeby pokonać konkurencję z większym biustem ;) Moja para jest bardziej zapracowana, będę miał czas na indywidualne lekcje, za trójkątami nie przepadam ;) To jak? Napiszesz do Muszki w sprawie rekomendacji? ;)

Nie mówie że byłeś ;) Też nie byłem i jestem z tych co czekali w kolejce do papierniczego za trampkami hehe. Mówie tylko że jak pojdziesz na te nauki hejtowania to przez chwile jak nic bedziesz mial szanse gimbusowania

Jakiej dyskryminacji ? :O Nie mam uprzedzeń co do brzydszych Może masz piękny umysł lub może chociaż tą partnerke zapracowaną Się sprawdzi może

Tylko czy ja już nie jestem za stary na to Kredku ? :(

Gdybym mial pare rubli naskladane to sam bym podanie do Cynika złożył chociaż na jakiś kurs dokształcający a tak ! Doopa! Rubli niet a Cynik ponoć drogi fachowiec i ostry wykladowca Wiec tylko zoastaje mi lato z OHP by sie czegoś nauczyć

Gość
W pierwszym poście napisałeś o preferencji płci, już nie pamiętasz? Musimy popracować nad Twoją pamięcią jeśli nauka ma nie pójść w las... potem ciężko ją odzyskać i można jeszcze spotkać po drodze jakiegoś wilka ;)

Napisałem że wolę, a nie że wykluczam nauczyciela :O Niestety moja pamięć zawodna coraz bardziej co poniektórzy mogą potwierdzić Tylko nie pamiętam którzy :(

Gość gość
Naj wrócił z podkulonym ogonem:O Nauki hejtu brać nie musisz,wystarczy,ze sam sobie z goscia dobrze robisz

1104 rekomendujesz widzę siebie, ale to słabo coś noo Nie przekonujesz mnie 😴 Musze wiedzieć że Ty to czujesz, że to Twoje życie, Twoja pasja 😴 Nie wezmę nauczyciela który chce to robić tylko y spędzić ze mną trochę czasu :O

Gość
Preferencja jest wciąż dyskryminacją. O tak gościu, pisanie sobie anonimowych komplementów też przerobimy. Szczególnie jak to robić, żeby ukryć fakt że pisze się je samemu sobie. ;)

Ćwiczyłem jeszcze wyzywanie siebie tylko nie wiedziałem że to aż tak widać :( Słaby jestem w to niestety :(

Gość
Wszystko jest do nadrobienia, głowa do góry. Kolejna lekcja będzie o chowaniu głowy w piasek. Hejter nie może się płoszyć na widok byle zadymy. W tym fachu respekt to podstawa. ;)

Oj to chyba tutaj może pójść Ci słabo z nauczaniem :( Coś mnie takie słuchy doszły że słaby z Ciebie maczo , no chyba że trzeba dogryzać kobiecie W tym podobno jesteś całkiem dobry No ale to mnie akurat mało interesuję raczej twardzielu ::(

Gość anieIska diablica
Potrzebne referencje? :P

Gość gość
Mareczkowi się cippki skończyły na @

Widzisz Cynik gość z 1122 to potrafi dowalić do pieca On się nie przechwala a pokazuje co potrafi nie to co niektórzy

Gość
Przepraszam, czy to casting na nauczyciela hejtu czy maczo? ;) Sam napisałem, żebyś zapytał Muszkę jak dobry jestem w hejtowaniu. Musisz się zdecydować czego chcesz, ja tylko odpowiadam na ogłoszenie z dobrą wolą hejtu i spamu, a Ty mi próbujesz dokuczać? ;)

A komu chcesz je wystawić anieIska diablico? 😴 Bo niektórych to i bez referencji wiem że warto brać

Gość gość
cynik wieczorową porą 2016.03.08 "bla bla bla" nie pasuje jako komentarz do postu na jedną linijkę Może Naju nie chce Ci powiedzieć prawdy (bo mnie słowo osoby, którą znam wystarcza, żeby wiedzieć jaka jest prawda, a na tym się opieram. Ty swoją prawdę opierasz na czym? Moja prawda jest mojsza niż twojsza, bo ma Cię za wariatkę i nie chce mieć z Tobą nic wspólnego, a ja teraz biedaka wpycham pod pociąg

Cyniku jak ja mógłbym Ci chcieć dokuczyć kiedy ja wiem że Ty taki dobry chłopiec jesteś Stąd moje wątpliwości w Twoje kompetencje :( Uważam jesteś słabym hejterem niestety Cyniku :( Pewnie masz jakiś talent do czegoś ale chyba raczej nie do tego :(

Gość anieIska diablica
Dlatego pytam, ponieważ nie mam referencji. Możesz zaryzykować :) Jestem tutaj jedyną kobietą. Za chwilę mogę się rozmyślić 😴

Ale że jedyna kobieta na forum ? :O Aż tyle się pozmieniało w czasie gdy byłem pochłonięty kibicowanie ? :(

Gość gość
Maruś hipokryto

Gość gość
:-D W czym ty jesteś lepszy Najszybszy Don Pietro z Łodzi? Za kogo się masz? Że jesteś lepszy bo złapała cię na haczyk puszczalska z Sopotu? Bo nawijasz makaron na uszy innym mężatkom siedząc na babskim forum? Pokaż w którym miejscu jesteś Don lepszy 😴