Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gra wstępna

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz. Jestem z chłopakiem niecałe dwa miesiące. Planowaliśmy już to. Chciałam żeby był to dla nas wyjątkowy dzień. Ponieważ dla mnie i dla niego miał to być pierwszy raz. Jednak nie postarał się. Rozebralismy się. Zaczęliśmy grę wstępną po czym odrazu wszedł we mnie. Mówiłam mu, żeby nie działo się to tak szybko. Ale nie zwrócił na to większej uwagi. Nie czułam żadnego podniecenia. Żadnych rewelacji. Jak szybko się zaczęło. Tak szybko się skończyło. Chciałabym się dowiedzieć co to może o nim świadczyć? Aż tak bardzo chciał mnie przelecieć ze pominął ważną dla mnie grę wstępną?

Gość gość
Jebaka chcial tylko cie przeleciec prawdziwa milosc nie polega na punktowaniu pochwy

Gość gość
Jaki h*j!!! Powiem ci tak. On chcial cie tylko przeleciec... Takie jest moje zdanie... Wspolczuje...

Gość gość
Trafiłaś na palanta który nie ma szacunku tylko zalicza panienki!

Gość Matt00
Pokazałbym Ci prawdziwą grę wstępną, jakbyś chciała. Po pół godzinie sama prosiłabyś, żebym wreszcie go wsadził... Chcesz to napisz yacsa80@gmail.com

Gość gość
Mówiłam mu, żeby nie działo się to tak szybko. Ale nie zwrócił na to większej uwagi x I w tym momencie powinnaś strzelić go w pysk i zakończyć znajomość, ale wy kobiety jedno mówicie, a co innego robicie, dlatego faceci nie zwracają większej uwagi na wasze słowa.