Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĘŻCZYZNA SKORPION

Polecane posty

Gość gość

Dużo naczytalam się na temat tego znaku zodiaku. Chciałabym znać też wasze opinie? Jaki jest ogólnie. Jaki w związku a jaki w łóżku.?

Gość gość
W łóżku super, w związku ciężki: uparty, wredny, złośliwy, krytykuje ciągle. To jako mąż, bo jako ojciec jest niezły, chociaż dzieciaki mu na głowę weszły, a on tego nie widzi.

Gość gość
Ja jestem skorpionem i ciesze się z tego.

Gość gość
Beznadziejni :P Egoiści, narcyzi, zadufane w sobie dupki. Często zmieniają kobiety, a jak już są w związku to zdradzają na prawo i lewo. Nie polecam. P.s. Choć sama nigdy nie byłam w związku z takim (nie odważyłabym się), to znam jednak bardzo dużo facetów skorpionów i wszyscy są beznadziejni.

Gość gość
Ja jestem romantyczny i wrażliwy ale urodzilem się ostatniego dnia tzn na przełomie ze strzelcem więc pewnie nie jestem typowym skorpionem tylko mieszanką taką

Gość gość
15-36 nie wypowiadaj się jak nie wiesz a o skorpionie mężczyźnie czytasz z horoskopów.

Gość gość
Mój facet skorpion wyzywa mnie, pije bo chce- taki tekst usłyszałam, złośliwy, wypomina wszystko i nic mu się nie podoba co proponuje, narzuca mi ciągle swoje zdanie, mega uparty, robi co chce. w łóżku super ale co z tego