Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne uprawiac z chlopakiem seks przez telefon? Bo ja nie wiem.

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 2miesiecy w zwiazku z facetem, ktory mieszka troche dalej ode mnie i widzimy sie raz na 2 tygodnie. Wczoraj pierwszy raz sie zagalopowalismy i uprawialismy seks.. przez telefon (mowienie sobie co by sie sobie nie zrobilo itd). Czy wedlug was jest to normalne, ze dwojka 30latkow tak robi?? To byl dla mnie pierwszy raz tak i do tej pory wydawalo mi sie,ze napalone gowniaki tylko tak robia, dlatego chcialabym was spytac czy tak czasem robicie też?

Gość gość
Mnie to zawsze nudziło i szkoda mi było czasu na takie pap lanie, ale co kto lubi

A mnie zaintrygowało co innego - czy taki sex telefon w ogóle ma wzięcie??Rozumiem świntuszenie między dwojgiem ludzi, którzy są parą, znają się itp, ale płacenie za to, że laska, w wieku 50+, paląc fajka, siedząc w papilotach, powyciąganym szlafroku i przydeptanych kapciach, dziergając sweterek na drutach opowiada co by zrobiła, zaglądając czasem do ściągawki to jakoś dla mnie jest mało podniecające...

Gość gość
Mało_stanowczy dziś - zależy co kto lubi. Jak to mówią: "o gustach się nie dyskutuje" :)

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem jak takie coś może podniecać :O Przecież w seksie chodzi o to aby czuć, widzieć i być blisko, gadanie tylko rozprasza i przeszkadza. Dla mnie takie paplanie przez telefon byłoby stratą czasu, i jakoś głupio i sztucznie bym się wtedy czuła. Gdyby facet tego chciał, to chyba zrazilby mnie do siebie.