Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy normalne jest uprawiac seks z chlopakiem przez telefon? Bo ja nie wiem.

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 2miesiecy w zwiazku z facetem, ktory mieszka troche dalej ode mnie i widzimy sie raz na 2 tygodnie. Wczoraj pierwszy raz sie zagalopowalismy i uprawialismy seks.. przez telefon (mowienie sobie co by sie sobie nie zrobilo itd). Czy wedlug was jest to normalne, ze dwojka 30latkow tak robi?? To byl dla mnie pierwszy raz tak i do tej pory wydawalo mi sie,ze napalone gowniaki tylko tak robia, dlatego chcialabym was spytac czy tak czasem robicie też?

Zagalopowaliście się strasznie... ale cóż, czasu nie cofniesz, następnym razem rzuć słuchawką :(

Gość gość
Czyli to nie jest normalne?

(...)To byl dla mnie pierwszy raz tak i do tej pory wydawalo mi sie,ze napalone gowniaki tylko tak robia(...) ggg Widzisz? Pierwsza myśl najlepsza, ale jeżeli już masło się roztrzasło, to już nie ma nad czym łkać. Najwyżej następnym razem po prostu nie odbieraj dopóki nie ustalisz w jakim celu dzwoni i tyle.

Gość gość
Tak chyba zrobię

No, tylko dopilnuj, żeby On też tak zrobił :D

Gość gość
napisz namaila to cos wysle Tobie ciekawego rafal.wels@onet.pl

Gość gość
Pewnie, że to normalne skoro was to kręci. Róbcie co chcecie, jak chcecie i gdzie chcecie. Przez telefon, internet itd. Grunt to dobra zabawa.

Gość exotic1922
ja to robie regularnie z facetem którego poznałam w necie... jakos tak samo wyszło... i przyznaję jest super... czekamy teraz kiedy przyjedzie do mnie na ostry seks w realu

Gość gość
ja to robię z moją partnerką w sytuacji, gdy jesteśmy od siebie daleko i nie możemy tego robić inaczej. To na pewno lepsze niż zdrada. Więc rób to z nim dalej i nie przejmuj się. To jest normalna forma o charakterze zastępczym. Natomiast patologia, jeśli może być z tobą a chciałby tak seks uprawiać z innymi

Gość gość
My jestesmy starsi od Was i nie mowimy sobie tylko co zrobimy po spotkaniu,czesto masturbujemy sie wspolnie,podniecam go pieszczac sobie piersi czy dotykając sie miedzy nogami,jak juz jest gotowy to zaczynamy zabawę, aż do orgazmu,super zabawa,nie żałuj sobie, bo to jest normalne.