Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety są takie głupie?

Polecane posty

Gość gość
no glupie sa, bo rodza baranow :(

Gość gość
z czym dziecko masz problem? ktos ci kaze z nimi spedzac czas? rozmawiac? przeciez nie! jak sa glupie to omijaj je, a nie robisz problem

Gość gość
Naukowcy dawni i obecni, odkrywcy, myśliciele,filozofowie, matematycy, fizycy itd to FACECI. Tylko garstka kobiet miała jakieś sukcesy. Możecie facetów obrażać jak to zwykle robicie, ale fakty są niezmienne. Kobiety są mniej inteligentne i absolutnie nietwórcze. X To ci tłumacze durniu że należysz do tych niezbyt lotnych, bo czy jesteś z tej grupy wybitnych inteligentow? Nie. Przypadek ze oni mieli jakieś osiągnięcia, kobiety były niedopuszczane do edukacji to i logiczne, że nie miały okazji osiągać sukcesów. A WAS, przecietniakow nie upoważnia to do nazywania SIEBIE inteligentnymi. Rozsmieszacie inteligentnych ludzi :D Generalizujecie a to już jest oznaką upośledzenia. Dac wam proste rzeczy do zrobienia, rozwiazania to tylko wytrzeszczycie oczy - taka inteligencja!

Gość gość
gość dziś Naukowcy dawni i obecni, odkrywcy, myśliciele,filozofowie, matematycy, fizycy itd to FACECI. Tylko garstka kobiet miała jakieś sukcesy. Możecie facetów obrażać jak to zwykle robicie, ale fakty są niezmienne. Kobiety są mniej inteligentne i absolutnie nietwórcze. x no twoja matka mega nietworcza ,ze wysrala takie gowno co nie jest naukowcem ani odkrywca ani filozofem tylko zwyklym debilem :(

Gość Yurko
Odpowiedź jest z pozoru prosta. Bo muszą zająć się przyziemnymi czynnościami jak upranie brudnych gać po Newtonie, który był na tyle leniwy, że przez kilka lat przyglądał się jak jełop jednemu jabłku. Ale z drugiej strony kobiety są wyjątkowo nudne. Zero wiedzy. tematów do rozmowy, jakichkolwiek przemyśleń poza banałami na temat życia. Całkowita porażka. Wolę przyjaźń z facetem i nie jestem gejem.

Gość gość
Słuchałam kiedyś wykładu na temat różnic pomiędzy kobietami a mężczyznami. Kwestie inteligencji, osiągnięć w różnych dziedzinach są wyrównane z tym że odsetek mężczyzn jest wyższy na skrajnościach - czyli geniuszy jest trochę więcej płci męskiej ale też wśród tych osób z niskim IQ (jak już wcześniej ktoś wspomniał). Bardzo natomiast się różnią w kwestii postrzegania relacji damsko-męskich. Tę samą sytuację są w stanie zinterpretować zupełnie odmiennie, być może tu tkwi przyczyna tekstów: ja go nie rozumiem, ja jej nie rozumiem, jak on mógł.. Kobiety są wyjątkowo emocjonalne, nastawione na więź, radziłabym jednej i drugiej płci poczytać trochę o tej odmiennej ;)

Gość Jegor
Sugerujesz, że nie znam płci przeciwnej. Inteligencja emocjonalna wymyślona na potrzeby kobiet nie jest mi do niczego potrzebna w codziennych rozmowach. Często przeszkadza w racjonalnym postrzeganiu rzeczywistości. Czy to takie złe?