Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinadox

Panowie jak to jest

Polecane posty

Gość Mareczekk
Jak to mowia " ci wolacy oral to jakies miekie faje lub krypto geje" o to swieta prawda. Jezeli facet bardziej podnieca sie zwyklymi, delikatnym ustami, zamiast cipka czy dupka(oczywiscie najciasniejsza), to ma cos z geja. Zmiencie orjentacje, miekkie faje :) a i jestem facetem!

Gość Paulinadox
"Kazdy normalny facet woli loda etc" haha czytam po forach i 90% wybralo seks klasyczny, dla wiekszosci jest przyjemniejszy i czyms glebszym. I tu mowa o facetach. Wiesz ktory woli? Ten co za duzo jechal kiedys na recznym. To wedlug twojej teoro kazda kobieta winna wolec minetke i palcowke, wiekszosc owszem woli ale mezczyzni juz wypowiadaja sie inaczej.

Gość gość
KUR/WA, tylko dzieciaki spuszczają się po 2 minutach!!!

Gość Klaudiuszebek
"Zwykla kopulacja" ile ty masz lat? Cos glebszego to lod? Wspolczuje c****ewnie dlugo bedziesz sam. A i mam nadzieje, nie ma nic przyjemniejszego od poczucia bliskosci drugiej osoby, jej ciepla. Tego nie opisanego uczcucia. Jestes poprostu osoba przyzwyczajona do samozaspokajania sie i pewnie w zyciu nie umialbys zerznac panny. Kazdy normalny facet woli porzadne ******ie. I to iwst prawda. A nie jakiegos loda.. wtf jaki idiota mogl tak napisac?? Pewnie teraz sie nie przyzna heh moj kumpel zasze mowil " moja chce zaczynac lodem zebym doszedl i mogl dluzej, a on do nien na to: nie bede rezygnowal z takich doznac i odczuc jakim jest bycie w tobie dla jakiegos orala" mlodzikowi wystarczy i 20 sekund reka. Te filmiki to zaden dowod techniki

Gość Markopollo
Zreszta, sam napisal "metafizyczny",poprpstu kreci cie jak laska dlawi sie twoim k*****m, nic wiecej dodac. Bo czujesz sie wtedy lepszy i kims wielkim. Tak to wyglada u spatrzonych gejkow, ktorzy nie sa dokona uswiadomieni o swojej orjentacji. Taka jest prawda. Kazdy " normalny facet" jednak wybierze cipke, nie tylko za lepsze doznania ale poprostu nie ma tak wypatrzonego stosunku do seksu. Normalnego faceta krec***iczka, nie zwykle usta ktore nie moga sie nawet troszke z nia rownac. I jestem facetem. "Normalnym wbrew koledze

Gość Paulinadox
Uff dzieki, sa jeszcze Ci "normalni " :) nasz "gosc" ucichl, chyba sie sploszyl

Gość gość
przecież markopollo i kraludiuszek to kobiety .. Tylko udają facetów haha Prawdziwy mężczyzna zawsze wybierze loda , Gdy ona się uśmiecha łykając twoją spermę i oblizując sobie wargi .. Czy może być coś bardziej podniecającego ?

Gość Damiantoja
Z tego co widze to mzeczyzni. Nie, to c***y takie jak ty wybiora loda. Tak moze, kobieta ktora dochodzi na twoich oczach lub k***s rzanacy, ostro posowajacy ciasna cipke. Naprawde masz kompleksy jak widac... i zapewne jestes mlody

Gość gość
Co ja czytam. "Prawdziwy mezczyzna zawsze wybierze loda" jestem nim i w zyciu bym nie zamienil seksu na loda. Tylko jak jiz moi poprzednicy mowili jakas mieka p**deczka wybierze loda. Normalnego faceta podnieca tyleczek, c**eczka a nie usta kobiety. Cos z toba jest nie tak poprzedniku. Radzilbym wizyte u psychologa

Gość Takifaceto
Hah jasne ze moze byc cos bardziej podniecajacego niz sperma w ustach kobiey. Ruchanie jej a jeszcze jak mozna skonczyc w srodku, te skorcze pipeczki, nie do opisania uczucie. Wspaniale. Czy ja sie myle, czy tu same geje sie sypowiadaja albo faceci z impotencja? Btw faceci ktorzy sposczaja sie po lodzie w 1 minute pewnie zrobili by dwa ruchy przy analu czy cipce i doszliby.

Gość gość
Jak wyzej. Facet ktory bardziej sie podnieca ponizajac kobiwta poprosti ciezki zycie, jest nieudacznikiem. Tak to widze.

Gość gość
Dajscie spokój a czy czas to jest jakaś wyrocznia inni szybciej dochodzą inni dłużej. Ja odkąd biore przed stosunkiem tabletkę long men i moge dłużej uprawiać sex nawet oralny .

Gość gość
każda kobieta może nauczyć się obciągać , o ile nie ma zębów jak królik i nie haczy

Gość gość
Ja tam sie nie cyrtole jak mam jakiś problem ze stymulacją i biorę suplement diety long mena.... moja dziewczyna jest taka niecierpliwa i nie ma na co czekać :) trzeba działać.

Gość gość
Ja miałem obawy przed stosowaniem IQMAN ale po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii postanowiłem sprawdzić czy faktycznie działa. IQMAN stosuję już 4 tygodnie i muszę przyznać, że efekty są zauważalne. Nie tylko ja je zauważam ale również moja partnerka. Tak więc jestem przekonany, że to początek sukcesu i za kilka tygodni wszystko wróci do normy jak za dawnych czasów