Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie, a miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem, otóż zamiast normalnego okresu od trzech dni mam słabe plamienie... A zaczynając od początku - mam nieregularne cykle, począwszy od 24 dni, a kończąc na 33... W tym cyklu doszło do zbliżenia w 20. dniu cyklu bez zabezpieczenia, ale partner nie skończył we mnie, choć są obawy, że coś jednak mogło we mnie pozostać. Dziś jest mój 31. dzień cyklu, trzeci dzień dziwnego plamienia i boję się, że mogę być w ciąży. Dodam tylko jeszcze, że od tygodnia lekko choruję na gardło i ani nie bolą mnie piersi, jak zawsze przed okresem, ani nic...

Gość gość
Poczytaj o niedoborze progesteronu. Moglas zajsc w ciaze

Gość gość
Dziewczyno popytaj mamy o bzykaniu a potem pisz na forum.Ty nie wiesz co prącie robi w twojej pizy.

Gość gość
takie cykle nie są aż tak nieregularne. Jeśli obawiasz się ciąży powinnas po prostu zrobić test. I zacznij wyznaczać sobie fazy cyklu na bieżąco, dzięki temu będziesz mogła szybciej wychwycic różne anomalie. Jeśli będziesz mieć z tym jakiś kłopot zawsze możesz kupić sobie do pomocy tester owulacyjny np Afrodytę. Jest bardzo wygodna, bo jest wielokrotnego użytku i na ślinę.