Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja

Polecane posty

Gość gość

Czytalam w kontytucji RP, ze kobieta ma prawo usunac ciaze do 12 tygodnia. Nie tylko w tych trzech szczegolnych sytuacjach. To nadal obowiazuje?

Gość gość
To przeczytaj jeszcze RAZ.

Gość gość
Aborcja to dramat dla każdej dziewczyny czy kobiety. Po latach będziesz miała problem psychiczny i porównasz inne dzieci że Twoje dziecko by miało tyle lat i tak wyglądało. Zasada nie idzie się z byle kim do łóżka!!! Ja będąc dziewicą trafiłam na prawiczka i jatesmy razem mamy dwoje dzieci. Tylko że w związku jest bez Tabu i nie ma żadnych tajemnic! ! A mąż jest nawet przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody bo nie jestem tępa by wstydzić się męża a obcego faceta ginekologa nie ciemnota. To mąż ma nas zawsze i wszędzie wspierać i we wszystkim pomagać!

Gość gość
NIE ROZUMIEM JEDNEGO.. kobiety bijące katujace mordujące kilkudniowe/tygodniowe/miesięczne dzieci kara się wiezieniem itd. ale ZABICIE DZIECKA W ŁONIE jest ok? to już nie ma kary? Gwalcicielom powinni obcinac f..ty od razu by spadla ta przestepczosc. Aborcja - uczyni kobiete ze ma w sobie miejsce zbrodni. Mysl najpierw z kim idziesz do lozka bo te dziecko nie zasluzylo na smierc.

Gość gość
Gosc 20:23 nie kazda ma tyle szczęścia co Ty w zasadzie trafilas na wyjątek, docen to.