Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja synowa nie doksztalca sie i nie rozwija a moj syn jest ambitny

Polecane posty

Gość gość

wiem ze ktos nazwie mnie zla matka, zla kobieta, ale uwazam ze rozwody to nie jest wielki dramat, sama jestm rozwodka i uwazam ze malzenstwo jest przereklamowane dlatego nie boje sie ze np. syn moze sie rozwiesc. szczerze mowiac chcialabym by kiedys przejrzal na oczy bo boli mnie serce jak widze z kim sie zwiazal. ona nieambitna, pasja to czytanie gazet i glupot zero hobby, a moj syn ma zainteresowania poza swoja praca np. gra na klawiszach, syn duzo zarabia ona malo. czy tylko ja jako matka, ktora wlozyla wiele serca i pieniedyz w ksztalcenie syna i uczynienie z niego kogos specjalnego, mam wrazenie ze moj syn wdepnal w mezalians najbardziej mnie boli ze nie minely dwa miesiace od slubu a ta juz w ciazy na pewno mu wiercila dziure w brzuchu, znam mojego syna wiem ze az tak nie ma parcia na dzieci!

Gość gość
glupia soooko wychowalas synka dla siebie czy dla innej? ch.....uj ci do tego z kim sie zwiazal i ile ona ma na koncie sukcesow ale szmata z ciebie widac wybral cos wiecej niz tylko wiedze, edukacje, moze mu sie jej charakter podoba, chcial milej odmiany bo widac ty masz zgnily pewnie masz papierki z roznych uczelni ale uj z tego jestes zgnila w srodku. on moze zrouzmial ze wiedza to nie wszystko, balwanie

Gość gość
Ta ta ta jasne

Gość gość
I po co idiotko zakladasz to provo znowu? Naprawde Ci na dekiel wali juz...

Gość gość
jakie prowokacje, jestem tesciowa a nie synowa i nie chce byc obrazana

Gość gość
bujaj się suczoooo h ci w d**ee wiesniaro

Gość gość
chętnie sama byś synalka w*****ała coo przyznaj się k*****o

Gość gość
Widocznie slabo go znasz i slabo wychowalas ,ze wybral i pokochal takie "nic"...nno ale w koncu synowie przy wyborze zyciowej partnerki maja w glowie zakodowany wzorzec matki :-) wiec wszystko jasne :-) toksykologia babciu i poznaj lepiej jakiegos dziadka,na dancing albo do sanatorium lec.

Gość gość
Powinien ją zostawić.

Gość gość
to ona powinna zająć się fiutem swojego chłopa a nie fiutem syna

Gość gość
dlaczego powinien ja zostawic? osoba 19:22 podaj choc jeden przyklad.... pewnie on sobie ja wybral z innych pobudek niz jej wyksztalcenie

Gość gość
tu autorka prosze mnie nie obrazac, ani o zadnych fiutach nie pisac. meza nie mam jesli to ma dla was znaczenie, prosze tez o brak niecenzuralnych seksualnych tekstow w moim kierunku

Gość gość
Zostawic to powinna ona - Mlodych w spokoju. Rozj***lo mnie to jej "na pewno wiercila mu dziure w brzuchu" :-) Biedny maly mis,nie wie do czego penisek sluzy :-) Otoz tesciowko droga jesli juz ktos komus wiercil jakas dziure to na pewno nie byla to synowa :-)

Gość gość
Oj widac ,ze meza nie masz :-)

Gość gość
to było wiadomo że męża nie masz dlatego świrujesz swoim cipskiem w kierunku do synalka ,nie ma cię kto ****** i świrujesz kretynko

Gość gość
i cokolwiek sobie nie wymyślasz to właśnie niedor****ne k***y czepiają się życia innych,to jest najprawdziwsza i jedyna prawda!!!!

Gość gość
19:26 idealny komentarz :D a co do tej starej kurffyy autorki, c...py jakich malo, to fakt, widac ze nie ma chlopa...za bardzo sie wznieca synalkiem, to jest az niezdrowe... zakrawa o zboczenie a co cie to stara prukwo interesuje? moze on sie zakochal w jej charakterze i nie ma dla niego znaczenia czy jest po lepszych czy gorszych studiach i czy w ogole po nich jest. pusta k********o

Gość gość
19:29 ale prawda, ze tak jest? ja tez to zauwazylam. Stare rozwodki, wdowy i im podobne, albo stare panny - te najbardziej sie wpieprzaja. ciesze sie ze nie tylko ja to widze....

Gość gość
to jest jasne jak słońce ,pieprzona zazdrośnica,jakby ta synowa była idealna to dopiero by gryzła ściany z zazdrości,już ja znam takie sucze

Gość gość
wspolczuje synowi autorki...pewnie czuje ze matka emocjonalnie do niego pdochodzi i ma jakies zboczenie... jezu jak ja wspolczuje...to musi byc straszne uczucie... to tak jakby moj ojciec mial do mnie cos w ten desen...Boze przeceiz to obrzydliwe... wiecie co, moja babcia jest sama od kilku lat bo dziadek zmarl, a kobieta jeszcze zywotna ale nigdy nie kierowala swojego zainteresowania na synow, przeciez to zboczone!!!

Gość gość
19:29 dziekuje :-) Do autorki ; Pewnie,ze nie Mialabys nic przeciwko rozwodom a najlepiej aby syneczek mieszkal z Toba, na zakupki i spacerki pod raczke chodzil i wieczorkiem ogladalibyscie wspolnie "M jak Milosc" a na dobranoc syneczek zagralby Ci na klawiszach, taki zdolny przeciez :-) Moze nawet oddalby Ci kase,ktora wlozylas w jego wychowanie i ksztalcenie :-)

Gość gość
19:33 dokladnie, tak to sie czepia ze synowa nieambitna. A co by bylo jakby synowa wiecej zarabiala niz syn i miala lepsze wyksztalcenie? to by jej innych rzeczy zazdroscila, proste. mialaby na jej tle kompleksy i by jej jeszcze bardziej zyc nie dala. taka niedopchana baba zawsze sobie cos znajdzie. wiem z doswiadczenia (mialam taka osobe w rodzinie) i od znajomych, ktore mialy takie sytuacje, ze najgorszy typ tesciowej to tesciowa bez faceta albo z facetem ktorego nie kocha - taka sie najbarziej uwiesza na synuniu i KAZDA synowa od takiego syna ma przeyebane kim by nie byla. chocby srala zlotem zawsze sie na nia znajdzie jakis paragraf u tesciowej sooki.

Gość gość
:-) zapytajcie tą kurwę jakie ma marzenia :-)

Gość gość
o cholercia a ja z brzuchem do slubu szlam ..i co teraz ??? i malo tego sobie zaplanowalismy dzidzie :P a malo tego po slubie trzy lata urodzilo nam sie drugie dziecko. ależ jesteś my okropni .niewiem kto gorszy ja czy moj maz ! szok !

Gość gość
19;35 prosze sie ze mnie nie smiac. moim marzeniem naprawde jest by jak dawniej syn czasem przyjechal na noc, wylaczyl swaitlo kiedy zasne, zgasil telewizor i zeby pogral na klawiszach jak kiedys. zrozumiecie jak zostaniecie same. ja o tym mowilam nawet pzy synowej ze marzy mi sie jak dawniej ze syn byl obok

Gość gość
i co suczko żadne Cię nie chce ?nawet mąż z Tobą nie wytrzymał

Gość gość
a teraz idz stąd ,do budy się schowaj prymitywna zazdrosna wredoto

Gość gość
Tyle ze dla takiej baby zadna kobieta nigdy nie bedzie dosc dobra. Im lepsza tym gorsza bo grozniejsza rywalka. Ona brak meza rekompensuje w ten wlasnie sposob. Syn to dla niej partner a synowa to najgorsza rywalka,ktora trzeba zniszczyc. Prawdopodobnie jakby dobrze zarabiala to tesciowa wymyslilaby ze karierowiczka i nie dba o dom,nie gotuje itp.

Gość gość
miłe uczucie jak się kogoś gnoi ? to sobie przemyśl ,taka jesteś dla niewinnej osoby

Gość gość
Ten temat utwierdza mnie tylko w przekonaniu, ze jakos malo to prawdopodobne, ze konflikty na linii tesciowa-synowa to wina synowych. Zawsze twierdzilam, ze to tesciowe maciwody psuja wszystko. Na zalaczonym obrazku macie jak to wyglada...