Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brytolom wali na leb.przeciez wyjda z UE to czemu dopiero teraz tepia Polakow??!

Polecane posty

Gość gość

jakos wczesniej przed tym referendum nic nie bylo slychac o obrazaniu Polakow takim masowym, a teraz jakies ulotki "polskie s****wo", "polskie robaki wracajcie do domu, wychodzimy z Unii" i inne takie + grafitti na murach... cos sie Brytolom pomieszalo? dlaczego teraz tak atakuja? o co im chodzi? przeceiz wychodza z Unii wiec jest szansa ze bedzie polityka by wielu Polakow wrocilo do kraju. Jak nie bylo brexitu to cicho siedzeli... porypany narod

Gość gość
no oczywiste, ze przypuszcza teraz, tak to unijne nakazy traktowania narodowego hamują

Gość gość
Sami sobie na zlosc robia

Gość gość
bo chca by Polacy opuscili ich kraj ,ciekawe ,ze ta nienawisc jest do Polakow nie do Hiszpanow,Litwinow,Slowakow tylko wlasnie do Polakow.Anglicy nie trawia Polakow.

Gość gość
ale za co ich nie trawia, skoro to Polacy sa tak naprawde najbardziej pracowita mniejszoscia tam? dlaczego nie czepia sie ciapatych, przeceiz ciapatuchy to tam najwieksze lenie

Gość gość
Bo polaczki najbardziej odp*****laja, je/bane pedalskie alkoholicy :o zaluje jak niczego ze urodzilem sie w tym skur/wialym kraiku, na szczescie mozna bylo emigrowac z tego syfu :o

Gość Londyńczyk
Sami sobie teraz plują w brodę, nie przemyśleli Brexitu, część w ogóle nie wiedziała, o co chodzi, zdarzały się osoby, które myślały, że punktują swoją drużynę na Euro... Nie lubią przybyszy-kazdych. W przypadku Hindusów i Murzynów nie mogą jawnie wyrażać swojej niechęci, by nie zostać posądzonym o rasizm, co jest w UK karane. W przypadku Polaków póki co mogą sobie jeździć, ale sądzę, że niebawem im przejdzie. Wielu Anglików nas broni, europejczyków którzy nie mają wąskich horyzontów. Za Brexitem zagłosowali tacy sami ludzie, jak ci, co w Polsce zagłosowali za PISem. Panuje chaos, propaganda niczym ta 500 + zrobiła swoje. Dziś króluje zdjęcie szpitalnych lekarzy, którzy zrobili wspólne zdjęcie, na którym nie ma żadnego Anglika. Nie bedzie mial kto ich leczyć, nie przyjmą ofert pracy, jaką podejmują obcokrajowcy, powoli to do nich dociera, tylko tępota i stare dewoty nadal trwają przy swoim. Co do samej nienawiści do Polaków, to niestety rodacy potrafią tu robić taką trzodę, że mozna mieć ich dość i bynajmniej nie na taką skalę, jak Anglicy w weekend, w Krakowie. Bywa, że ludzie się wyprowadzają z domów, bo Polacy nie dają im spokojnie żyć. Smutne to, ale naprawdę potrafią dokuczyć...

Gość gość
No ale przeciez nie tylko Anglicy nie toleruja Polkow.Polacy ogolnie nie sa lubiani na swiecie.

Gość gość
19:56 naprawde? kurcze, cala moja rodzina ktora jest na Wyspach, jest tam bardzo lubiana, z kuzynem przyjaznia sie Anglicy i go do siebie zapraszaja, wybudowal tam dom, chyba ma obywatelstwo. pozostala rodzina tez lubiana, nie wszczyna burd. Naprawde to taka wiekszosc jest tych co pija i sie rozbijaja? wszyscy ludzie jakich znam co tam wyjechali, uczciwie pracuja! WSZYSCY, nikt nie jedzie na samych doplatach, kazdy cos robi btw wiem o czym mowisz z tym krakowem...bylam tam wiele razy w weekend i Angole sie masakrycznie zachowuja, wiec przyganial kociol garnkowi. moze angole sie boja takich sytuacji jak ta kiedy ten Polak zamordowal jakas Angielke

Gość gość
Gość 20.08 Nigdzie nie napisałam, że wszyscy ( w końcu też mieszkam w Anglii), ale wystarczy, że połowa tak się zachowuje, pozostała nie będzie w stanie 'odkleić łatki'. Mieszkałam przez wiele lat w Grecji, mieszkam w Anglii i naprawdę nie widziałam tylu spitych i awanturujących się tubylców, co Polaków. Z resztą mieszkam na jednej z polskiej dzielnicy i codziennie słyszę tyle kuref, że głowa puchnie, na cały autobus bluzgają, psioczą na 'ciapaków i czarnych'. Naprawdę jest mi wstyd za ich zachowanie, ale wiem, że jest tu też sporo porządnych ludzi, kulturalnych, na poziomie i to mnie cieszy.

Gość gość
Fakt, nie trzymam sie z Polakami Nie chce miec p********e przez moj wschodni akcent :D Polaczki obrońcie sie, dajcie w ryj jednemu z drugim

Gość gość
bo sa glupi!! i nie tylko polakow! ba! nie tylko europejczykow!! oni swicie wierza, ze jak wyjda z Unii to pakistance, afrykanczycy, azjaci, itp itd tez beda mogli wywalic :D :D :D dla nich widocznie polowa azjatow i afryki to jest Unia Europejska :D wczoraj widziala wywiad ze starszym, gosciem na ulicy, ktory mowil: ze to tylko ze wzgledu na pozbycie sie emigrantow, oni nic do Unii nie maja, ale nie chca wiecej muzulmanow; gosciu sie pyta go: czyli glosowal za wyjsciem bo nie chce muzulmanow? a on: tak! nie mam nic przeciwko bialym europejczykom, ktorzy tu sa, ale mam dosc muzulmanskich imigrantow :D :D :D no to sie dziadzius zdziwi, jak tylko granica z Calais wroci do Dover i cala dzungla z Calais bedzie na wyspach :D moze sie w koncu w tak poznym wieku dowie, ze wedle prawa jego Wielkiego Kraju stopa uchodzcy postawiona na ziemi brytyjskiej, gwarantuje mu automatycznie status uchodzcy :D :D :D

Gość gość
i dlatego ja sie nigdy za granice nie pchalam. Nigdy! i mezowi tez to odradzalam. bo po pierwsze, nigdzie nie beda traktowac nas jak swoich, zawsze beda nieprzyjemne sytuacje, nawet jak bedzie sie sprawowalo wyzsze stanowisko to zaraz bedzie ze Polacy to gorsi. Nie rozumiem ludzi, ktorzy wyjechali za granice. Moim zdaniem poszli na latwizne, latwa kasa: dostac za te sama prace wiecej kasy. wiekszosc ktora wyjechala mogla spokojnie sie dorabiac w Polsce. liczne przyklady pokazuja, ze da sie. moj wujek zalozyl firme budowlana i dzis ma kupe kasy. dotacje unijne byly, kazdy mogl zalozyc dzialalnosc. moj kuzyn skonczyl dobre studia i jako informatyk w wawie zarabia okolo 20 tys miesiecznie na reke, na kontrakcie. Nie ogarniam po co jechac do obcych, wole byc biedakiem u siebie niz bogaczem u tych co na mnie pluja. pozdrowienia dla ludzi z honorem.

Gość Londyńczyk
pozdrowienia dla ludzi z honorem. x Wiesz, że właśnie pokazałaś to samo, o czym wcześniej napisałaś? Dziwisz się innym brak szacunku do Polaków, a sama go nie posiadasz. To się nazywa hipokryzja.

Gość gość
dlaczego? nie mam honoru bo nie lize Angolom tylkow za pare zl wiecej? Ja naprawde mam taka opinie o emigrantach: marzylo im sie lepsze zycie nizszym kosztem niz ten jaki musieliby poniesc w PL.

Gość Londyńczyk
dlaczego? nie mam honoru bo nie lize Angolom tylkow za pare zl wiecej? Ja naprawde mam taka opinie o emigrantach: marzylo im sie lepsze zycie nizszym kosztem niz ten jaki musieliby poniesc w PL. x Nawet nie zrozumiałaś przesłania, jesteś bardzo prymitywna i masz zaściankowe myślenie, więc dalsza dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu, bo i tak nie pojmiesz, co do ciebie piszę. Jedyne, co mogę doradzić, to dokształcić się, poczytać, poszerzyć wąskie horyzonty i uzupełnić braki, zanim zaczniesz się wypowiadać w jakimkolwiek temacie.

Gość gość
No wlasnie ja dzis tez gadalam z jednym Brytolem ,co byl za wyjsciem.Powiedzial ,ze do Europejczykow nie ma nic ,ale ci uchodzcy z Syrii tego zaduzo,dlatego glosowal za wyjsciem.Hahaha

Gość gość
A ja wyjechalam nie dla kasy a dlatego, ze Polska byla dla mnie nudna. Draznila mnie mentalnosc, wplywy kosciola i wiele innych rzeczy, nie zwiazanych z kasa. Mieszkam w Nowym Jorku i kocham to miasto. Nie ma w nim jednej dominujacej grupy etnicznej,kazdy jest imigrantem lub potomkiem imigrantow wiec nikt nie jest tu "bardziej u siebie" . Moze z wyjątkiem ostatnich Indian. Nie wszyscy emigrują ze względu na pieniądze.

Gość gość
23:28 Nie posraj sie

Gość gość
ty sie nie posraj ze szczescia ze zostalas /es ta tym osranym zadópiu

Gość gość
23:36 :D

Gość gość
SRAM ci do ryja

Gość gość
nigdy nie lubilam, nie lubie i nie polubie BRYTOLI. okropny narod. Niemcy przy nich to rasa panow

Gość gość
Nawet jak zostaliscie w pl to dzieki wlasnie uk jeszcze w pl nie zdechliscie. Transfery emigrantow i dotacje, ktorepochodza z wpłat uk do budzetu unii, spowodowaly ze jeszcze nie zjedliscie polskich bezdomnych... Teraz jak to sie utnie to zobaczycie w jakim staniefaktycznym jest pl i wasza sytuacja, patrioci...Anglicy nienawidza polakow, bo zrobili im gowno z rynku pracy, zanizyli stawki za prace, zwiekszyli akordy, ktore powodujaze po paru latach pracy czlowiek jest wrakiem. Polskie szczury zeby zarobic na naprawe rozlatujacej sie chałupy albo wesele na 200 osob, doprowadzili do tego, ze rynek pracy toniewolnictwo, ktore sprowadzili ze soba z pl... Polacy to szczury ktore lubia zyc w umartwianiu sie iduposcisku i chca inne kraje do tego zmusic, a tu niespodzianka, udławicie swoim własnym gownem, ktorestworzyliscie...

Gość gość
gość 00:15 ciekawa opinia i niestety trafna. A w Polsce już co się robi? U mnie w miescie coraz więcej Ukraincow, bo z zakladow Polacy odchodzą, nie chcą rypac za marne grosze, a dla Ukraincow to dużo kasy. Nie będzie podwyżek, będą za to coraz większe rzesze obcokrajowcow...

Gość gość
A ja ich rozumiem. Tak samo jak my mamy dość Ukraińców, bo wszędzie się panoszą i zabierają nam pracę, tak samo Anglicy mają dość Polaków, bo robią zupełnie to samo, czyli zabierają pracę Anglikom, godząc się pracować za niższe stawki. A ta głupia krowa co napisała o swoim wujku co zarabia kupę kasy i tym informatyku jest żałosna. Twój wujek pewnie okrada ludzi, płaci im grosze w tej firmie budowlanej, dlatego się dorobił. Nie każdy potrafi iść po trupach do celu. A te zarobki 20 tys dla informatyka to chyba jakiś naprawdę rzadki specjalista, bo większość informatyków też mało zarabia w tym kraju. Albo kłamie po prostu, mnoży swoją pensję przez 5, wielu tak robi.

Gość gość
Losie, to polscy pracodawcy płaca takie smieci i jeszcze im mało i zatrudniają jeszcze tańszych? Masakra... A potem płacza ze zyskow nie mają, towar im nie schodzi. Jak ma sie sprzedawac jak konsumenci sa biedni.... To rynek naczyn połaczonych. Dacie zarobic to zarobicie. Tylko nie pieprzcie pracodawcy jakie macie obciazenia... Ludzi oszukiwac mozecie na wszystkim, w uk za niezapłacenie wynagrodzenia jest zakaz prowadzenia działalnosci i wysokie kary grzywny, a wy w pl jestescie bezkarni, ale przez to zrodelko wysycha imacie coraz mniejsze zyski. Koncza sie tez dochody od konsumentow-emigrantow... Teraz to zapłaczecie, ze nie rozwijaliscie swojego lokalnego rynku konsumentow tylko grabiliscie pod siebie...

Gość gość
swiat schodzi na psy. a do tej co zarzuca, ze jak ktos w PL ma np. firme budowlana, to jesli jest bogaty tzn. ze placi innym grosze i jest nieuczciwy - masz typowo polskie myslonko o ludziach zamoznych . ooo, bogaty to pewnie ZLODZIEJ albo WYZYSKIWACZ. jaki wyzyskiwacz? jak komus nie pasuje ile on placi to nikt go tam na sile nie trzyma i niech idzie tam gdzie mu wiecej zaplaca. poza tym moj wujek placi ludziom wiecej niz inni pracodawcy. po prostu ma tyle zlecen ze stac go na podwyzki dla pracownikow. co roku ma kilkadziesiat zamowien na ukladanie kostki brukowej, robienie remontow, ogrodzen, murkow kamiennych... tylko trzeba chciec. Nienawidze myslenia polskiej biedoty, ze jak ktos ma to na pewni wyzyskuje :D lol

Gość gość
No o tym pisałam polscy pracodawcy płaca grosze a potem nie mają zlecen... Jak mają miec jak tworza rynek biedakow a nie konsumentow...

Gość gość
No ja własnie wyjechałam i w d***e mam polskich pracodawcow. Kupuje tylkokilka wybranych produktow polskich, ale ich jakosc sie juz pogarsza, wiec z nich tez zrezygnuje... W uk juz spotkałam pare osob co miały biznesy w pl a zbankrutowali, zapytałam ile ludziom płacili to nie dziwie sie ze zbankrutowali. Rynrk to system naczyn połaczonych, ciekawe jak ukraincy, ktorych zatrudniacie dadza wam zarobic...