Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemyślenia na temat pedofilii. Wytłumaczyć mi ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie myślę...W krajach arabskich pedofilia jest na porządku dziennym. Seks z 10 latka nikogo nie dziwi. I teraz moja teoria: Skoro przeciętnego araba podnieca dziecko 10 letnie to czy teoretycznie przeciętnego np Polaka nie będzie podniecac również? No bo na dobra sprawę Polak i arab to taki sam człowiek. Czy zwykłego faceta hamuje jedynie fakt ze to dziecko,ze to nie moralne i ze można pójść siedzieć? A tak naprawdę go podnieca?? Wytlumaczcie mi proszę jestem bardzo ciekawa

Gość gość
Fizycznie miedzy islamuchem a Polakiem nie ma roznicy. I jeden i drugi ma rece, nogi, glowe, fiuta i jaja, ale roznica jest w kulturze i tym samym w wychowaniu.

Gość gość
nie wyobrażam sobie jak kogokolwiek, poza osobą zaburzoną, może pobudzać 10-letnie dziecko :o i religia ma tu niewiele do rzeczy wg mnie

Gość gość
kultura i wychowanie to jedno. Ale tu chodzi o instynkty,pociąg seksualny.. To cos na co nie mamy wpływu wiec wychowanie nie ma tu nic do rzeczy. Może ktoś jeszcze?

Gość gość
gosc 19:30 Chyba troszkę nie zrozumiałes chodziło mi o to ze tam ze wzgledu na wiarę która patrzy na pedofilię w inny sposób,mężczyźni się z tym nie czaja..W innych krajach musza bo sa skazani na potepienie wiezienie itd. Wiec pytam sie czy to mozliwe ze mezczyzni ukrywaja sie ogolnie z tym aby nie zostac zlinczowanynymi??

Gość gość
po pierwsze - w niższych szerokościach geograficznych kobiety szybciej dojrzewają. więc taka arabska 10 latka będzie wyglądała i będzie rozwinięta jak nasza, powiedzmy, 13 latka. po drugie - jak zauważyłaś - kultura i wychowanie ma ogromny wpływ. u nas sypianie z wieloma partnerkami jest raczej piętnowane, w tamtej kulturze jest przecież wielożeństwo jest na porządku dziennym. i raczej żaden facet nie protestuje ;)

Gość gość
To samo jest z dziećmi. Skoro podnieca cię obca 18-tka to dlaczego ma cię nie podniecać 18-letnia córka. Zwłaszcza, że tę drugą można tak urobić, że ci da.

Gość gość
nie musi ich specjalnie pociagać po prostu arabusy mają większą chuć - nawet kozy ru/chają

Gość gość
noo blagam cie.... 10 latka to 10 latka nawet jak wyglada na 13latke.. Swoja droga to ze wyglada na 13 to daje przyzwolenie na cos? Chodzi mi o to czy jezeli ogolnie faceta moze podniecac cialo 10 latki. Fakt sypianie z wieloma partnerkami jest pietnowane. Ale to zupeelnie co innego. Roznice sa takie ze tu sa pietnowane ale kazdy facet by chcial. I ukrywaja sie wlasnie z tego powodu ze to niemoralne.;)bczy nikt mnie nie rozumie?;/

Gość gość
Normalnego dziecko nie ale bardzo młode dziewczyny tak.I faceci ,którzy takie lubią (czyli większość) jest bez sensu wyzywana od pedofili nawet jak dziewczyna na 14 czy nawet 15 lat .15 lat to jest wiek umowny w prawie polskim.Biologicznie .Juz 13 latka może być w pełni rozwinięta i zajść w ciążę.Czy taką dziewczyna rozwinięta, z proporcjami kobiety ,miesiączką, piersiami itd jest dzieckiem?Czy dziecko może mieć dziecko?Nie.Oczywiscie dojrzałość psychiczna i moralność to inna para kaloszy.Tylko dziecko to dziecko , a dziewczyna to dziewczyna.Prawdziwy pedofil gustuje w dzieciach , nie młodych dziewczynach.Ja osobiście uważam że optymalny wiek , w którym kobieta osiąga swoje apogeum atrakcyjności to 18-20.Nie za stara ,nie za młoda,wystarczająco dojrzała acz jeszcze nastka.

Gość gość
Tam po prostu pedofile nie kryją się ze swoją dewiacją, ot co. U nas się kryją, bo boją się konsekwencji.

Gość gość
19:40 Kogo urobic? Corke?? Bosz.. kto tu siedzi :o

Gość gość
tak , ale po co odbierać dziecku dzieciństwo ? ciąża w wieku 16 lat to patologia Niech kobiety tracą dziewictwo , gdy przyjdzie na to pora .. 19 lat najwcześniej

Gość gość
Oczywiście, że wychowanie i religia ma tu baaaaaaaaaardzo dużo do powiedzenia. Ponieważ przychodzimy na świat jako tabula rasa i dopiero naszą osobowość kształtuje: rodzina, religia, znajomi, otoczenie i osobiste doświadczenia z tym wszystkim. Gdyby tylko instynkt o tym decydował to nie było by homosiów, ani właśnie pedofilów bo natura nie widzi sensu w uprawianiu seksu z 10 letnią bezpłodną dziewczynką.

Gość gość
dziękuj***ardzo za odpowiedzi. Czyli ogólnie mężczyzn podniecaja 13 łatki tak. Jesteście kuzwa chorzy :P a ten od 18 letniej córki to wgl jakiś zbok :p

Gość gość
Nie, tylko pedofilów podniecają 13-latki, a frustratów na kafe nie radzę słuchać.

Gość gość
wiesz gdzie natura nie widzi tez sensu? U homoseksualistów. Oni tez nie będą się rozmnażać. To co powiedz o mężczyźnie który od małego wychowywany w dobrym domu bez znęcania seksualnego itd itp nagle mu się ustało ze jest pedofilem. Slucham

@ gość dziś I teraz moja teoria: Skoro przeciętnego araba podnieca dziecko 10 letnie to czy teoretycznie przeciętnego np Polaka nie będzie podniecac również? No bo na dobra sprawę Polak i arab to taki sam człowiek. x NIE! Arab i Polak to nie taki sam czowiek. Różnią się dosłowie wszystkim. Od wyglądu zewnętrznego (jasna ładna cera kontra ciapata cera) po mentalność i wynikający z niej sposób rozumowania. I właśnie to ostatnie jest chyba jeszcze bardziej różniące niż wygląd zewnętrzny. Otóż arab od małego ma wpajane, że seks z dzieckiem jest czymś normalnym. Zresztą nie mógłby myśleć inaczej skoro wzorce życiowe czerpie z koranu, a w koranie mahomet przykładnie bzykał się z kilkulatką. Więc arab, chcąc naśladować "świętość" swego guru też uważa, że powinien pozaliczać kilka dziewczynek. Tymczasem biologia wcale nie tak to zaprojektowała. Dorosły zdrowy mężczyzna w dziecku nie odnajduje powodów do podniety, bo dziecko po prostu takowych jeszcze nie posiada. Brak piersi, brak pupy, podbrzusze to ledwie zarys przyszłej kobiecości... Tu nie ma się czym podniecać! Podam inny przykład nie związany zupełnie z seksem. Zabójstwo. Normalny zdrowy człowiek o normalnej mentalności brzydzi się przemocą i zabijaniem. Nawet jeśli już zabija to tylko wtedy gdy musi (obrona konieczna). Natomiast u araba jest inaczej. Wg koranu zabicie "niewiernego" to chwała, to DOBRY UCZYNEK. A ponieważ muzułmanin dąży do muzułmańskiej "świętości" stąd masowe zbrodnie muzułmanów na wszelkich nie muzułmanach. I to jest cała tajemnica ich pojepanej psychiki. Mam nadzieję, że moje wytłumaczenie okazało się pomocne.

Gość gość
19:50 widocznie nie był to taki dobry dom, pedofilia nie bierze się sama z siebie.

Gość gość
Faceta podnieca c.i.p.k.a. Nieważne czy kobiety czy dziecka.Facet nie ma na to wpływu!Poprostu mu staje na widok c.i.p.k.i !

Gość gość
No ogólnie , jeśli ta x-latka jest już płodna to facet to podświadomie wyczuje.Co w tym dziwnego , że facetom podobają się plodne nastolatki?Natury nie oszukasz.Niektore zresztą dojrzewają szybciej i wyglądają na starsze.Chociaz tak jak pisałem, 18 i trochę więcej to już dojrzałe smaczne jabłko,mlodsze może być jeszcze kwaśne he he.No i to że ktoś tam nam się podoba nie znaczy ze musimy od razu porywać w krzaki i gwałcić.15 latka raczej by była dla mnie zbyt niedojrzała psychicznie więc...

Gość gość
"racja jest jak dupa - każdy ma swoją"

Gość gość
Dlaczego waszym zdaniem seks z córką to coś złego? Przecież to wyraz troski. Chyba lepiej żeby wprowadzał ją w świat seksu kochający ojciec a nie nastolatek który będzie się tym chwalił przed kolegami i nie pomyśli o zabezpieczeniu?

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że wychowanie i religia ma tu baaaaaaaaaardzo dużo do powiedzenia. Ponieważ przychodzimy na świat jako tabula rasa i dopiero naszą osobowość kształtuje: rodzina, religia, znajomi, otoczenie i osobiste doświadczenia z tym wszystkim. Gdyby tylko instynkt o tym decydował to nie było by homosiów, ani właśnie pedofilów bo natura nie widzi sensu w uprawianiu seksu z 10 letnią bezpłodną dziewczynką. x Nie do końca się zgadzam. Przecież takiego geja czy pedofila nie ukształtowało otoczenie, rodzina czy religia... Mam kolegę geja, pochodzi z normalnej rodziny, rodzice wykształceni, bez patologii w domu, katolicy, ale nie fanatycy, a on gej. Myślę, że na kwestię orientacji dużo większy wpływ ma genetyka, albo kształtowanie się psychiki w życiu płodowym. Podobnie u pedofili, coś tam się im popieprzy w neuronach i ten popęd idzie w niewłaściwą stronę.

Gość gość
mam 36 lat i szukam 13 nastolatki do przygodnego seksu

Gość gość
A wiecie o tym, że ludzie, którzy zostają pedofilami sami zazwyczaj byli wykorzystywani/molestowani w dzieciństwie? Tudzież widzieli różne rzeczy, których nie powinni widzieć i to wpłynęło na ich psychę. To częsty schemat.

Gość gość
Dla mnie członkowie rodziny są aseksualni. Ojciec, brat, nawet kuzyni są aseksualni, nigdy nie mogłabym uprawiać z nimi seksu, bo pomijając kwestie moralności itd, nie pociągają mnie fizycznie, choć brat to przystojny facet, zawsze miał powodzenie, a ojciec też się nieźle trzyma. Tak to już jest u zdrowego psychicznie człowieka, że nie myśli o członkach rodziny jako o obiektach seksualnych.

Gość gość
"gość dziś Faceta podnieca c.i.p.k.a. Nieważne czy kobiety czy dziecka.Facet nie ma na to wpływu!Poprostu mu staje na widok c.i.p.k.i !" x skończ już kretynie z tymi prowokacjami, bo to już nudne

Gość gość
noo blagam cie.... 10 latka to 10 latka nawet jak wyglada na 13latke.. Swoja droga to ze wyglada na 13 to daje przyzwolenie na cos? Chodzi mi o to czy jezeli ogolnie faceta moze podniecac cialo 10 latki. x no moim zdaniem właśnie nie można mówić, że "10 latka to 10 latka". w takim nepalu kobiety rodzą w wieku 12-14 lat (no właśnie - kobiety, u nas to są dziewczynki). a trzydziestolatka wygląda tam jak pięćdziesięciolatka.

Gość gość
gość dziś mam 36 lat i szukam 13 nastolatki do przygodnego seksu x Już jesteś zgłoszony na psy, zbadają Twoje IP i idziesz do pierdla, tam będziesz miał przygodnego seksu pod dostatkiem.