Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemyślenia na temat pedofilii. Wytłumaczyć mi ktoś?

Polecane posty

Gość gość
baron pancerny no powiem ci ze trochę mi dało do myślenia co napisales dzieki

Gość gość
dokładnie członkowie rodziny są aseksualni. Chociaż....kiedyś podobał mi się kuzyn:P aleysle ze ta aseksualnosc to się juz bardziej wzięła z moralności wiecie.Dzieci jak sa male i nie wiedza jeszcze co można a co nie. Ile dzieci w młodym wieku np 7 lat dotykalo się patrząc na barata czy siostrę i nie wiedziały ze to cos złego albo brat podgladajacy starsza siostre

Gość gość
@ baron pancerny dziś @ gość dziś I teraz moja teoria: Skoro przeciętnego araba podnieca dziecko 10 letnie to czy teoretycznie przeciętnego np Polaka nie będzie podniecac również? No bo na dobra sprawę Polak i arab to taki sam człowiek. x NIE! Arab i Polak to nie taki sam czowiek. Różnią się dosłowie wszystkim. Od wyglądu zewnętrznego (jasna ładna cera kontra ciapata cera) po mentalność i wynikający z niej sposób rozumowania. I właśnie to ostatnie jest chyba jeszcze bardziej różniące niż wygląd zewnętrzny. Otóż arab od małego ma wpajane, że seks z dzieckiem jest czymś normalnym. Zresztą nie mógłby myśleć inaczej skoro wzorce życiowe czerpie z koranu, a w koranie mahomet przykładnie bzykał się z kilkulatką. Więc arab, chcąc naśladować "świętość" swego guru też uważa, że powinien pozaliczać kilka dziewczynek. Tymczasem biologia wcale nie tak to zaprojektowała. Dorosły zdrowy mężczyzna w dziecku nie odnajduje powodów do podniety, bo dziecko po prostu takowych jeszcze nie posiada. Brak piersi, brak pupy, podbrzusze to ledwie zarys przyszłej kobiecości... Tu nie ma się czym podniecać! Podam inny przykład nie związany zupełnie z seksem. Zabójstwo. Normalny zdrowy człowiek o normalnej mentalności brzydzi się przemocą i zabijaniem. Nawet jeśli już zabija to tylko wtedy gdy musi (obrona konieczna). Natomiast u araba jest inaczej. Wg koranu zabicie "niewiernego" to chwała, to DOBRY UCZYNEK. A ponieważ muzułmanin dąży do muzułmańskiej "świętości" stąd masowe zbrodnie muzułmanów na wszelkich nie muzułmanach. I to jest cała tajemnica ich pojepanej psychiki. Mam nadzieję, że moje wytłumaczenie okazało się pomocne. x Celne trafiłeś

Gość gość
Moze ogladales pedofilu dokument z Pakistanie? Tam powszechnie wykorzystywani sa przez doroslych facetow CHLOPCY a nie dziewczyny. Dopoki sie nie ozenia, daja sobie upust na malych i mlodych chlopcach i jest to tam na "porzadku dziennym", plaga, nie incydentalne przypadki, sprzyja temu tez segregacja plciowa. Sa heteroseksualni (tmeat do dyskusji), wiedza ze wkrotce wybiora sobie zone i beda wspolzyc tylko z nia, a do tego czasu gwalca chlopcow. Biorac pod uwage skale tego zjawiska, zreszta nie ttylko tam, przekonstruuj pytanie: przecietnego faceta bedzie podniecac maly chlopiec 5letni? Mysle ze twoja seksualnosc i osobowosc sa mocno nieuporzadkowane dlatego zakladasz takie tematy.

Gość gość
Jestem pedofilem wiele razy uprawialem sex z 11 lub 12 latkami sa takie same jak 18 latki co wy w tym widzicie takiego nieludzkiego zostawcie nas w spokoju chorzy ludze !!!

Gość gość
pedofilia jest to strategia feminizmu - kobietom zależy podwójnie na antypedofilii - np praca z dziecmi szkoły itp., brak zazdrości.

Gość gość
1.pedofil nie jest w stanie uprawiać seksu z dorosłym,jest to dla niego okropność ,on potrzebuje dzieci. 2.sporo facetów bo aż 80% podnieciło widok treści pedofilnych podczas badań choć ani jeden nie był pedofilem. 3.dorośli reagują seksualnie na przeróżne bodźce. 4.reakcja na bodziec nie równa się potrzebie seksualnej 5.większość facetów ma w d***e takowe reakcje organizmu 6.odpowiadać można za to czego się chce a nie za niechciane odczucia czy myśli.

autorze, mylisz pedofilię jako zaburzenie i pedofilię jako przestępstwo. w krajach islamskich żeni się z dziewczynkami po to, aby nauczyły się posłuszeństwa poza tym oni są na poziomie naszego XIII-XIV wieku w tych sprawach, wtedy nikt specjalnie nie brał ślubu dla pociągu seksualnego (dziś ktoś bierze?), kobietę się wydawało za maż w młodym wieku, żeby zdążyła dać potomstwo, inicjacja seksualna była niezbędna do zachowania krwi, była celebrowana, seks był narzędziem i również nie były te społeczeństwa pedofilskie, trochę pomyślunku.