niezalezna20 0 Napisano Czerwiec 28, 2016 Hej,mam 20 lat i od tych 20 lat marzę o wyrwaniu się w końcu z domu. Chcę wyjechać ,do Anglii ( wiem,wiem,sytuacja niezaciekawa), Irlandii lub gdziekolwiek można dobrze zarobić. A wykształcenie średnie hotelarskie,więc złe nie jest. Problem,że nie mam za granicą nikogo bliskiego,kto by objaśnił mi jak tam jest,pomógł z zakwaterowaniem i pracą,udzielił jakikolwiek informacji. Dlatego piszę tu i czekam na ( życzliwe) odpowiedzi. Nie chcę tu żadnych kłótni, szczególnie politycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2016 W londynie mam pokoj moge cie zakwaterowac na okres probny za darmo jesli jestes ładna i nie wstydzisz sie seksu, bedzie ok :) pokaz fotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2016 Hej niezależna 20 tez jestem w takiej samej sytuacji mam 20 lat jak coś to napisze na forum ang.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach