Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o Baronie Pancernym

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jakiś lewacki tchórz nadaje na barona tworząc sztuczny tłum żałosne lapka.gif x baron nie powtarzaj po mnie , wysil swój schizofreniczny móżdżek :-D i zaloguj się wreszcie tchórzu

Gość gość
Dokładnie , nie zastanawia was że pancernego nie ma dziś wieczorem na forum ? Zawsze o tej porze wrzuca co najmniej 2 albo 3 tematy a teraz cisza , dlaczego? Bo przegryw śledzi z bólem doopy ten temat

Gość gość
gość dziś{21:22] lecz tą paranoję, debilu

Gość gość
kobieta o niku baron udaje fagasa ?

Gość gość
O ladnym obyczaju obmawiania pod nieobecnosc pisalam ja a nie baron Ktoś tu ma obsesję?

Gość gość
Hmm... Obgadywanie pod nieobecność? Przecież nie wiadomo, czy pancernego tu nie ma. Zwłaszcza, że przynajmniej kilka razy nadawał z gościa.

Gość gość
gość dziś i zaraz baron wrzuci temacik pseudoliteracki o zapachu starych pożółkłych książek na których uprawia seks a potem przejdzie do tego co zwykle-jepane lewactwo wszelkie zło tego świata :-D:-D:-D k****a smutne ma życie nie wiem czy się nad nim litować ?

Gość gość
21:42 Załóż wątek o kimkolwiek i obgaduj. W sumie to nic złego bo skąd wiadomo że tego kogoś tu nie ma? :D

Gość gość
:-D:-D:-D gość dziś kobieta o niku baron udaje fagasa ? gość dziś O ladnym obyczaju obmawiania pod nieobecnosc pisalam ja a nie baron lapka.gif Ktoś tu ma obsesję? :-D:-D:-D baba ma nick baron pancerny no fajnie

Gość gość
21:53 to nie ma nic wspólnego z obgadywaniem-każdy może wyrazić swoja opinię o innym użytkowniku ,co w tym złego ? Taki baron również wyraża swoje poglądy i jeszcze narzuca je innym (albo przynajmniej próbuje narzucać):-P bądź obiektywny w szafowaniu ocenami

Gość gość
wielbicielka barona , która ma nadzieję ,że kiedyś ona zaliczy spust na twarz jego drogocennego nasienia, dostała szału i zarzuca obgadywanie buahahahah

Gość gość
baron to mały zakompleksiony c***jek i tyle w temacie

Gość gość
krótko : DEBIL

Gość gość
baron pancerny wzorowo zamiata debilne lewactwo na forum. Niby lewaki podejmują desperackie próby dyskusji z baronem jednak są zbyt malutcy i tępi żeby przynajmniej w 5% dorównać mu intelektem. Nie ten poziom lewaki :)

Gość gość
Najbardziej rzeczowy gościo na forum. Gdyby więcej takich było z takimi pogladami to świat był by na pewno lepszy. Pozdróweczko dla Barona.

Gość gość
13:22 wyłaź zza gościa baranie a nie sam sobie znowu kadzisz

Gość też prawicowiec
@ gość 2016.06.28 bo dla mnie to przemądrzały nacjonalista z różnymi fobiami (islamofobia , ksenofobia , homofobia) x Same zalety :)

Gość gość
też prawicowiec dziś @ gość 2016.06.28 bo dla mnie to przemądrzały nacjonalista z różnymi fobiami (islamofobia , ksenofobia , homofobia) x Same zalety usmiech.gif x zalety chyba na Białorusi niech jeszcze hymny pochwalne baran pieje na cześć Łukaszenki i Putlera wszak to jego klimaty:-D