Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męski chlodnik. spotkalyscie się z czymś takim

Polecane posty

Gość gość

Było miedzy nami bardzo dobrze spotykalismy się często pisalismy codziennie. Jednak od jakichs 3 dni cos jest nie tak. Uprawialismy seks w SOB. Później się trochę poklocilismy i strzelilam focha. Trochę nie fair z mojej str ale nie o tym mowa. Od soboty cos jest nie tak. Nie odezwał się po spotkaniu,dzisiaj do niego Napisalam czy cos się stało to mnie zwiodl ze dużo pracy i takie tam. To odpuscilam i się pozegnalam. Pierwsza juz nie napisze napewno. Ale teraz do rzeczy:Czy jest to jakiś rodzaj chodnika? Żebym pomyślała nast razem zanim strzele Focha? Czytalam w internecie wielu mężczyzn to praktykuje o dziwo :o Miała którąś z was taka syt? jak się zachowalyscie? ile to trwało? I proszę odpusccie sobie teksty typu wyr...i zostawił. Dziękuje z gory za odpowiedzi:)

Gość gość
boze jaka jestem zboczona. po samym tytule myslalam, ze tu bedzie mowa o strzelaniu z pyty

Gość gość
20:25 hahahaha :D

Gość gość
Tak ja mialam do czynienia w obecnym zwiazku. Po raz pierwszy w życiu. I seks byl wczesniej a chlidnik dopiero po jakichs 2-3 mies. Tez zadzwonilam i napisalam i tez wymowka ze praca, przemęczenie itd. Z perspektywy czasu moge ci poradzic. Wyluzuj. Daj mu czas. Jak zechce przyjdzie. Jak nie to nie będziesz miała czego żałować i nie bedziesz wyrzucać sobie, ze latalas za nim. Chyba. Ze jestes pewna jego uczuc. Ja bylam pewna. Na początku naciskalam, jakos czulam, ze mnie nie zostawi, ze przejściowe. Ale byl to jawny chlodnik wlasnie. Dopiero jak odpuscilam lekko sam zaczal zmierzac w moja strone. Nie mowie o całkowitej obojętności czy olewaniu. Nie pisz pierwsza nie dzwoń, jak zadzwoni lub napisze odbierz za drugim razem, odpisz pol min pol godz. Rozmawiaj milo ale raczej niech on ciągnie rozmowe. Wiem ze to ciezkie ale u mnie tylko to dzialalo. Po ok 2 tyg facet zaczal normalnie sie zachowywac. Pozniej jeszcze raz mial takie zachowanie, ale wtedy mial problem i wiedzialam o tym. Ja przeczekalam i nasz związek jest szczesliwy, uklada nam się bardzo dobrze. A i moja rada, nie strzelaj fochow. Na facetow to dziala jak plachta na byka. Powiedz w jednym zdaniu o co ci chodzi i jak nie bedzie kontynuował utnij temat. Skuteczniejsze niz foch, gwarantuje

Gość gość
20:29 Dziękuje ci bardzo. Wiesz u nas było tak ze to ja stosowalam ten chlodnik jak on zaczął robić rzeczy które mi się nie podobały. Później latał za mną i prosić. Wiec chyba wie ze taki chlodnik działa i go postanowił zastosować lub.....jest jakąś inna na horyzoncie. I tego się boje. Chociaż dziwne żeby od 3 dni tak się zmienić jeśli wczesniej wszystko było bardzo dobrze. W sumie to najlepszy okres miedzy nami. I nagle tak się zmienić. Podejzewam ze to ten cały chlodnik i poczekam. Jeśli zobaczy ze mu nie nadskakuje i nie działa na mnie to,to może przestanie. Jeśli nie...cienko to widze

Gość gość
przepraszam za błędy ale pisze z tel i zacina mi się cos internet. Podejrzewam miało byc*:P

Gość gość
Uwierz mi ze jesli mu zalezy przestanie i wroci. U nas tez nastapilo to nagle i nawet nie było zadnego focha. Ja teraz patrze na to tak, ze taki chlodnik pozwoli mu sie stesknic, zobaczyć, ike znaczysz dla niego. Ale musi miec spokoj, wtefy dojdzie do tego :) wiem ze latwo mi powiedziec, ale gdybyś mnie widziała wtedy, po scianach w domu chodzilam, bo to najblizszy facet memu sercu. Milosc mojego zycia. Tesknilam. Plakalam. Ale nie powiedziałam mu o tym. Teraz znam go i wiem, ze kazda reakcja oprocz cierpliwosci i wytrwania przedłużalaby to w nieskonczonosc. Badz mila i cierpliwa. Normalna. Nie narzucaj sie. Bedzie dobrze