Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Prawko...

Polecane posty

Gość gość

Ku/rwa mac... zrobilam wielki blad ze poswiecilam na to gowno tyle czasu, nerwow i pieniedzy. To co zobaczylam jezdzac lka przeszlo moje wyobrazenie. Wy je'bane smiecie polaczkowe nawet jezdzic nie potraficie. Na kazdej jezdzie mialam niebezpieczne sytuacje przez posrancow nie przestrzegajach zasad ruchu. Wyprzedzanie, zajezdzanie, nie zatrzymywanie na stopie, wymuszenia, znaki poziome tez nie istnieja itd moglabym do jutra wymieniac. Kto wam qrwy dal prawko? Ale miarka sie przebrala dzisiaj na mpim pierwszym egzaminie. Kur'wy chyba specjalnie cos zmieniaja w tych autach, ustawienia sprzegla czy cos, inaczej w tych z kursu, inaczej na egzaminach. Cwele je'bane. Na kursie ani razu mi nie zgasl pod gorke. No moze tylko stoczyl jak uczylam sie tak ruszac. No a dzisiaj na egzaminie 2 razy mi zgasl mimo tego ze zrobilam dokladnie tak jak mnie uczyli. I dopiero jak wynik negatywny te qrwy co mnie egzaminowaly (bo tez jechala doopa ktora uczyla sie na instruktorke) powiedzialy mi ze powinnam dac wiecej gazu i laskawie daly mi sprobowac... je'be to prawko. Nie wyciagniecie ze mnie wiecej grosza. Zreszta nie chce go nawet za darmo, zeby jezdzic po dziurze na dziurze po tych choooojowych polskich drogach i z takimi pokur'wiencami :o uczcie sie od Brytyjczykow jak.jezdzic, nie dziwne ze tam w UK najmniej wypadkow. Tam sobie zrobie prawko z przyjemnoscia a wam choooooooj w dooooopy :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować