Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadanie paczki InPost

Polecane posty

Gość gość

Kto mi pomoże ? Nigdy nie nadawałam,jedynie kupowałam z opcją wysyłki InPost mam spakowane paczki: jedna w kartonie (1,7kg) druga owinięta papierem i zaklejona dokładnie i co teraz ? (ok 1,5kg) trzecia w kopercie bąbelkowej (300g) Na stronie jest tak: Postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie. Za nadanie zapłacisz kartą w Paczkomacie lub środkami z Managera Paczek. Wcześniej upewnij się, czy wybrany Paczkomat ma możliwość płatności kartą. Po dokonaniu zapłaty Paczkomat otworzy skrytkę o odpowiednim gabarycie. Umieść w niej swoją przesyłkę. W razie problemów skontaktuj się z nami. Po nadaniu zarówno Ty, jak i odbiorca otrzymacie wiadomość e-mail z powiadomieniem. Dzięki temu możliwe jest śledzenie drogi paczki. Przesyłka dotrze do odbiorcy w deklarowanym terminie D+2. Czy muszę podawać nr telefonu odbiorcy paczki....bo nie mam go,ja mam znać dokładne wymiary i wagę paczek ? i co z adresem i nadawcą ? mam to napisać w wordzie i wydrukować oraz przykleić na paczce ?

Gość gość
Nie, wypełniasz to korzystając z managera paczek na stronie in post. Sprzedawałaś przez allegro może?