Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka8899

brak okresu

Polecane posty

witam. okres spoznia mi sie juz okolo miesiac. wczesniej pamietam ze dostalam okresu kilka dni wczesniej co bylo dziwne bo zawsze to jak juz to spoznial sie. wspomnę jeszcze ze jakies 2 lata temu mialam podobna systuacje i okazalo sie ze to torbiel na jakniku. czy moze to byc torbiel? kilka dni po planowanej miesiaczce mialam lekkie krwawienie trwalo pól dnia. teraz miewam biale uplawy, ktore nieraz maja nieprzyjemny zapach i czesto swedzi mnie pochwa. co to mo że byc? wczesniej tez tak troche podejrzewalam ciaze, ale teraz to juz nie wiem sama.

Gość gość
idź do lekarza

Dokładnie, nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć czy to torbiel czy "tylko" infekcja. To może zrobić tylko lekarz, ale na pewno nie ma co zwlekać, bo problem się może pogłębiać.

Gość gość
ciężko stwierdzić...moze torbiel, może infekcja, a może po prostu miałaś cykl bezowulacyjny...wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość emilka88999
Niestety ale nigdy tego robiłam, mimo ze powinnam zdawać sobie sprawę ze swojej płodności.

Gość gość
dokładnie. Więc może czas najwyższy zacząć? Jesli będziesz mieć jakikolwiek problem z interpretacją zawsze możesz skorzystać np z testera owulacyjnego. Bardzo dobre są te na ślinę. Ja mam afrodytę i mogę ją polecić.

Gość gość
ja mam torbiel na jajniku , juz pare razy mialam , okres nigdy mi sie nie spoznial z powodu torbieli

Gość gość
Powinnaś się zgłosić do lekarza! Nie ma na co czekać i nad czym się zastanawiać tak na dobrą sprawę. Jeśli to jest torbiel to może się sama wchłonąć, ale nie musi. Warto, żeby Cię zbadał specjalista. Mogę polecić dobrych ginekologów z http://www.mediluxclinic.pl/.

Gość gość
A mi dla odmiany spóźnia się @ 2 dni co jest dziwne bo mam go zawsze jak w zegarku. Ale mam potężny ból piersi i ból brzucha jak na @ więc czekam na to co nieuchronne

Gość gość
Zgadzam się, że powinnaś pójść do ginekologa na wizytę sprawdzić co to może być. Mogę polecić Ci mojego ginekologa z www.godulahope.pl w Rudzie Śląskiej

Gość gość
Nieplanowana ciąża? Telefon Zaufania 586 915 915 i netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: 17.00 - 24.00 Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję

Gość gość
To, że nie masz okresu to jest dość poważny problem, zgłoś się czym prędzej do ginekologa np do www.piotrromanczuk.pl ze Stargardu bo to może być błahostka, ale i początek czegoś poważniejszego