Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do was

Czego chcą 20stki, czego 30stki i czego 40stki plus?

Polecane posty

Gość pytanie do was

czego chcą kobiety w tych przedziałach wiekowych? chodzi mi o generalnie kobiety nie ktoś specyficzny

Gość gość
każdy człowiek jest inny, zapamiętaj to sobie.

Każda jest inna,więc odpowiedzi będą różne :) , ja mam 24 i to co chcę to mam,ale nie na zasadzie księżniczki tylko trudu i własnych ambicji.Czego ja chcę? Wybudować własny dom,z własnych zarobionych pieniędzy,bo nie sztuką jest zaciągnąć kredyt na 30 lat...Męża ,który będzie wspierał,kochał,szanował,nie bedzie kłamał i będzie wierny i taki,który w sypialni będzie otwarty na propozycje (w miarę rozsądku). PYTANIE TROCHĘ OGÓLNIKOWO ZADANIE,NIE WIADOMO DO KOŃCA O CO PYTASZ :)

Gość gość
Do dziś "Wybudować własny dom,z własnych zarobionych pieniędzy,bo nie sztuką jest zaciągnąć kredyt na 30 lat" Nie musiałaś podawać wieku bo tym jednym zdaniem pokazałaś, że należysz do grupy 20 bo jesteś strasznie naiwna i dziecinna jeszcze.

Najwyrazniej jestes zwyklym szarym człowieczkiem z ręką w nocniku mimo wieku :)

Gość gość
Jedyne co pokazujesz to swoją głupotę . Tą swoją ambicją to naucz się excela i policz sobie co ile kosztuje i ile odłożysz z pracy i odejmij jedno od drugiego bo się tylko kompromitujesz. 20 latkowie to myślą, że ubzduraną ambicją to świat zawojują, ale rzeczywistość daje im szybko brutalną lekcję. Chyba, że dla ciebie za własne pieniądze oznacza za pieniądze rodziców, męża i teściów to wtedy buduj nawet 2 domy za te własne pieniądze :)

No widzisz głupotą Twoją jest Twoje myślenie :) bo ja mam odłożone własne zarobione pieniądze na swoją firmę :) . Podziwiam to prostackie podejście . Nie potrzebuję kasy męża czy teścia ani rodziców.Nie pozdrawiam,bo szkoda.

Gość al fonz
prostytutki na czysto bez podatku wyciągają nawet 20tyś miesięcznie, więc wszystko możliwe dla dobrze rozchylającej nogi

Gość gość
Nie mam takiego rozeznania wiec Tobie go wspolczuje :)

Gość xxbobixx
Al fons Ty chyba w pape dawno nie dostałeś ! Naucz się szacunku,a później zabieraj głos w dyskusji ... bo widać,że jesteś szczeniak z "mózgiem" gimnazjalisty... albo jakiś anty ...

Gość gość
hahaha i się zbłaźniła jakaś idiotka albo idiota, w każdym razie osoba przeciętna która chciała zniechęcić kogoś kto ma szansę się wybić. nie udało się, s******l/aj z powrotem do swojego gów/nianego życia, bo nawet hejtowanie w internecie ci nie wychodzi :D

Gość gość
wszystkie kobiety chcą na pewno fajnego faceta, o to na pewno! przystojniaka, bogatego, z silnym charakterem. 20 chce zabawy, 30 rodziny, a 40 chce być znowu młoda :D

Gość czuły bad boy
każda baba chce faceta co ma kase i nic nie robi, idealny jeleń, dlatego bad boye mają takie branie

Gość diamentowa69
20-zabawy ,30-dojrzałości emocjonalnej stabilności oraz finansowej dzieci rodziny 40-tka zdrowia .co do sfery seksualnej i partnera w każdym wieku można miec wielką ochotę na seks i oczekiwania wobec idealnego partnera.