Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem nowa na forum i nie znam się tutaj na tym , więc wybaczcie. Otóż chciałam się podzielić moim problemem związanym z moim przyjacielem. Znamy się już 1,5 roku i on jest ode mnie 2 lata starszy. (właśnie skończył liceum). Na początku to była zwykła znajomość. Spotykaliśmy się często aby siebie poznać i spędzać miło czas. Był bardzo dla mnie dobry przez cały ten czas i romantyczny (nawet napisał dla mnie wiersz). Myślałam , że on coś do mnie czuję ale zbiegiem czasu to jednak były takie przyjacielskie gesty moim zdaniem. Zaprzyjaźniliśmy się i od jakiegoś czasu zaczęłam coś do niego czuć. Wiedziałam , że on nic nie czuję i chciałam zostawić to tak jak jest , abyśmy się przyjaźnili. Opowiadał mi o swoich sympatiach , a ja mu o swoich lecz to były przelotne zauroczenia. On nie był w nikim zakochany i ja też. Wszyscy chłopcy co mi się podobali przechodzili mi po kilku tygodniach. Wiem , że brzmi to tak płytko ale tak było. Czuję się jakbym chciała się celowo kimś zainteresować aby przestać myśleć o moim przyjacielu. Myślałam, że to uczucie do niego w końcu mi przejdzie, a nie chciałam niszczyć też przyjaźni. Lecz nie przeszło. Wręcz jest coraz gorzej. Nie mogę przestać o nim myśleć, a jestem pewna , że on mnie traktuje tylko jak przyjaciółkę i nic więcej.On nie wie o tym co do niego czuję i myślę, że nic nie podejrzewa. Są teraz wakacje , a on wyjeżdża po nich na studia tak czy siak i to jeszcze za granicę , ponieważ to jego marzenie. Zastanawiam się czy jest sens mu powiedzieć o moich uczuciach bo i tak myślę, że kiedy odejdzie to wszystko się skończy.

Gość gość
Jestes glupia. Wpedzilas chlopaka w friendzon. Mam nadzieje, ze sie uwolni i zacznie dymac inne. Elo.

Gość gość
Teraz nie mógł skończyć liceum.