Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi się wysokie szczupłe kobiety jadę do Skandynawi. Mam szanse na Ska ?

Polecane posty

Gość gość

na Skandynawkę ?

Gość gość
masz szanse !

Gość gość
też jadę

Gość gość
Jesli lubia Polakow bardziej niz w UK :D

Gość gość
stado ciapaków cię zgwałci, nie radze

Gość gość
jedź tam będzie spokój

Gość gość
Kobiety w Skandynawii są bardzo wyemancypowane i niezależne, więc polskiego szowinisty nie zechcą.

Gość gość
gość dziś tak jest tylko w Szwecji tam nie jadę myślę o innych Skandynawskich krajach lub podobnych gość dziś haha, dużo brytyskich pracodawców lubi Polaków którzy pracują ale nie lubi tych którzy nie pracują , biorą zasiłki dlatego oni chcą wyjść z uni, ale i tak będzie można tam pracować

Gość gość
gość dziś nie jestem szowinistom

Gość gość
to jedź tam , powodzenia :-) !

Gość gość
haha, dużo brytyskich pracodawców lubi Polaków którzy pracują ale nie lubi tych którzy nie pracują , biorą zasiłki dlatego oni chcą wyjść z uni, ale i tak będzie można tam pracować xxxxx Polak, żeby w UK (czy gdziekolwiek w UE) dostać zasiłek, musiał najpierw pójść na określony czas do pracy. Obcym nie dają nic za darmo. Swoim też nie powinni, bo zarówno rodowici Anglicy, jak i potomkowie imigrantów z byłych brytyjskich kolonii do pracy i nauki się nie garną. A taki Polak z Hiszpanem i Słowakiem zapieprzają na tę arystokrację zasiłkową.

Gość gość
gość dziś Dla nich jesteś. Dla nich każdy facet to męska szowinistyczna świnia. :D

Gość gość
nie czytam co piszecie bo piszecie głupoty bo jesteście trolami a trole piszą głupoty, nie każdy Polak to szowiństwa i oni to wiedzą, oglądałem program z brytani i szefowie mówili że lubią Polaków to było nie dawno nagrywane, , z trolami się nie gada bo trole caly czas piszą głupoty , troli się też nie czyta tylko ignoruje a wiec idę z tą ddobranoc

Gość gość
piszecie głupoty nie warto z wami dyskutować bo cały czas będzie pisać głupoty trolli czyli osoby które piszą głupoty się ignoruje , nie czyta a wiec stąd idę,nie czytałem was, odpisywać też nie powinienem to był wyjątek, papa :-) !

Gość gość
piszecie głupoty nie warto z wami dyskutować bo cały czas będzie pisać głupoty trolli czyli osoby które piszą głupoty się ignoruje , nie czyta a wiec stąd idę,nie czytałem was, odpisywać też nie powinienem to był wyjątek, papa