Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kotka miauczy na wodę?

Polecane posty

Gość gość

Witam moja kotka od małego bała się wody i wszystkiego co z nią związane. Od jakiegoś czasu gdy widzi ze ktos idzie myć naczynia biegnie siada na parapet przy zlewie i miauczy. Najbardziej na mnie. Miauczy też jak się myje, jak nałoże na siebie pianę to dostaje szału, wskakuje na muszle i zachowuje się jakby chciała wejść do wanny, tak samo z naczyniami, jak myje to wchodzi mi na zlew i znów jakby chciała wejść ale nie mogła i bardzo otwiera oczy. Jakby bała się że woda coś mi zrobi? Co bym nie robiła z wodą to praktycznie zawsze to samo, chyba że akurat śpi. Z kolei druga kotka (która ktoś wyrzucił, urodziła młode, z racji agresywnego kocura w mieszkaniu nie może być tu więc jest w domu do którego przeprowadzamy się na jesień, więc tam daliśmy ja i kociaki, dwa oddaliśmy jeden z nami został) potrafi miauczec od tak. Chodzi za nami gdy coś robimy i miauczy, albo wejdzie do domu i zawodzi, po sterelizacji poglebilo się to, chodzi za rodzicami i miauczy, za mną za siostra, albo sama sobie chodzi po ogrodzie i miauczy. Nie wiem co się dzieje ale kotka która miauczy na wodę i ta którą miauczy od tak zrobiły się takie po sterelizacji. Nie wiem o co może chodzić :o kocurek po kastracji nie ma takich objawów, za to one nadrabiaja za wszystkie koty :o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować