Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście mieć nową prezydentową?

Polecane posty

Gość gość

jaka była by dla was idealna? oczywiście nie chodzi mi by porównywać do Kwaśniewskiej czy Komorowskiej bo to żadne autorytety :)

Gość gość
młodą, ładną, przyjazną z buzi, posługującą się angielskim bądź innym obcym językiem choć jednym, wykształcenie nieważne, ważne by była dobra, ciepła z wizerunku, i uczciwa

Gość gość
napewno młodą :)

Gość gość
mądra być musi, nie,robić wstydu

Gość gość
dziś no przeciez taka jest Agata K.-Duda. i ładna, i sympatyczna i smiga po niem. az milo. ej ludzie

Gość gość
Duda jak dotychczas najlepsza ze wszystkich

Gość gość
dokładnie. nawet chyba lepsze mielismy ogolnie pierwsze damych od ich mezów. przasne glupie teksty, pociag do alkoholu itp., tacy panowie :O

Gość gość
a mnie Agata nie zachwyca, za mało naturalna jest przed obiektywami, Andrzej bardziej naturalnie się czuje, Jolanta Kwaśniewska też dobrze się czuła w obiektywie, reszta nie mój gust wizerunkowo mimo iż nie powiem bo Agata wykonuje swoje obowiązki starannie, i ogólnie sprawuje się nienagannie ale wolę Prezydenta :)

Gość gość
ja też wolę prezydenta ;))))

Gość gość
Po co? Agata Duda jest idealna: piekna, swietna figura, ma klase i szyk (pierwsza w dziejach Polski!), mowi obcymi jezykami, umie sie ubrac i zachowac. Wyglada fantastycznie. Oby nastepna tez taka byla.

Gość gość
Umie mówić w obcych językach, a nie umie po polsku, to jest ciekawe.

Gość gość
Kwaśniewska wizerunkowo lepsza była jak dla mnie, wolę brunetki, moim zdaniem powinna dobrze wyglądac bo para prezydencka jest głównie od tego by dobrze wyglądac a tym samym reprezentowac kraj :)

Gość gość
A po co nową, obecna jest super! Mogę ją oglądać w tv jeszcze 10 lat.

Gość gość
No nie jest zła niby, tylko słyszy się tyle o tym kryzysie ich...ze niewiadomo co będzie

Gość dygnitarz
będąc w UK , w Londynie spotkałem się z pewnym zjawiskiem , zjawisko konserwatywne ale jak wiadomo Angole są konserwatywni i 'zatwardziali' w swoich poglądach i mówią tak : - wszystko możesz powiedzieć na temat i bez tematu, wygadaj się ale jest jeden warunek , NIE wolno powiedzieć ZŁEGO słowa na temat brytyjskiej królowej , ponieważ zawsze dbała o naród brytyjski i posiada ogromne zasługi dla narodu brytyjskiego , tak było w czasie II W.Ś. i później , Angole o tym pamiętają , że królowa brytyjska zawsze była z narodem i po stronie narodu , w każdym narodzie powinna być tak zwana 'królowa' , bez 'królowej' ogromny rój pszczół zaginie i zginie , wybraliśmy na Prezydenta Polski Andrzeja Dudę , który chce dla Polski i dla Polaków jak najlepiej , wybraliśmy w demokratycznych wyborach także żonę Andrzeja Dudy , czyli AGATĘ i to już widać , że Agata ma charyzmę , że potrafi rozmawiać, uczyć i dyskutować oraz pomagać , empatia wobec Polaków i chęć pomagania Polakom , otwarta na pomoc i dobro płynące z jej serca , jak wiadomo Agata Duda NIGDY W ŻYCIU nie zostanie KRÓLOWĄ POLSKI , ponieważ to nie jest możliwe ale jako żona obecnego Prezydenta Polski może i ma prawo aby dokonać i sprawić MILION spraw aby Polkom i Polakom żyło się lepiej , aby Polska została wpisana na listę państw MIODEM I MLEKIEM płynąca oraz PRZEMYSŁEM kwitnąca i 1 funt brytyjski będzie kosztował 1 PLN !

Gość gość
Kryzys to pewnie wymyślają polityczni wrogowie, ja im tam życzę jak najlepiej.

Gość gość
GW specjalizuje się w szkalowaniu ludzi. Próbkę mieliśmy niedawno.

Gość gość
Nie wymyślają, to akurat nie były plotki. To ze kryzys było akurat prawdą skąd wiem nieważne, ale to pewne

Gość gość
też wiem o tym ze z tym kryzysem to nie jest sciema tylko zwyczajnie nie chcą robić zamętu to tak mówią

Gość gość
Te skurw....ny próbują za wszelką cenę zdyskredytować prezydenta Dudę

Gość gość
Pewnie latają jak z pieprzem i stają na głowie, żeby tylko wywołać w ich małżeństwie jakiś zgrzyt i w ten sposób osłabić jego pozycję :o

Gość gość
nie, niestety nie.. nikt nie lata..z tego co wiem jeszcze przed wyborami mieli się rozstać ale wybory im to uniemożliwiły

Gość gość
dlaczego osłabić jego pozycję? czym? tym ze kryzys mają? dajcie spokój...ludzie wybrali jego za prezydenta czy całą rodzine?? jego i nikogo jego życie prywatne obchodzic nie powinno by odrazu miało wpływać na jego poparcie poprzez społeczeństwo to czy się kochaja czy nie..to są dorośli ludzie i wiedzą swoje co robią, czego chcą i co czują, żadni ludzie ani wyborcy jego nie mogą mu w to wchodzic z butami, dla ludzi ma się liczyć to jakim jest prezydentem a nie to jak mu się uklada z żoną

Gość gość
To nie jest mój punkt widzenia tylko tych, którzy chcieliby sie go pozbyć, sprawy rodzinne wpływają na ogólny wizerunek, kiedy Marcinkiewicz zaszalał z Izabel, to w GW sie cieszyli że ten polityk jest już skończony. Podobnie chcecie zadziałać tutaj 😠

Gość gość
a co z ta jest nie tak? prezydentowa to zona prezydenta. nie ma zadnej funkcji w tym panstwie, nikogo nie powinno obchodzic jej zdanie, jest TYLKO I WYLACZNIE zona prezydenta!!! nich sobie robi jakies charytatywne akcje, niech sob ie urzadza obiadki dla innych,. pozbawionych znaczenia i naszej kasy zon dygnitarzy, ale nie powinna sie w ogole wypiwaiadac na jakiekolwiek tematy bo nie jest osoba upowazniona do tego :O dobrze wyglada i tyle. jesli chce robic kariere JAKAKOLWIEK by jej glos cokolwiek znavczyl, to niehc cos zrobi swojego, anie tylko poslubi polityka z aspiracjami na prezydenta :O zatem, jeszcze raz: nie obchodzi mnie zdanie zony polityka, nie powinna sie wogole wypowiadac a jesli dobrze wyglada i nie m,owi glupot jakby to ona nagle byla prezydentowa, to jest ok, po co w ogole zmieniac???

Gość gość
a co? jesli sie gornie osob nie posdoba to zmusicie Dude do rozwodu??? :D :D

Gość gość
a kto powiedział ze do czegoś zmusi? mówię co słyszałem i co jest z prawej ręki informacją, nie zależy mi na żadnym mąceniu bo i po co?