Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaienka

Staramy sie , bol brodawek i mdlosci

Polecane posty

Gość Kaaienka

Hej. Staramy sie dlugo o dziecko. Czekamy od ponad 1,5roku. Lekarz miwil ze wszystko jest ok. Uzywamy testow owulacyjnych od paru miesiecy. Jednak w tym miesiacu w momencie po owulacji noesamowicie zaczely bolec mnie sutki. Bola mnie od 2tygodni, mam czasami mdlosci rano. Wiem ze byc moze sobie wmawiam ciaze, ale szukam oznak. A jak u Was bylo? Dodam ze piersi zawsze mnie bolaly ale zawsze kolo tygodnia i nie tak bardzo.

Gość gość
Bol brodawek mozliwy ale na mdlosci i wymioty to trzeba poczekac, pojawiaja sie troche pozniej. U mnie zaczelo się chyba w 7 tyg ciazy. Wyluzuj naprawde nie warto sie tak spinac ja na ciaze czekalam 2 lata wkoncu powiedzialam dosc skonczylam z testami i witaminami i bach zaszlam bylam w szoku. :-)

Gość gość
Czasami mam taką wrażliwość sutków, ale w ciąży czułam się w jak najbardziej typowym cyklu, byłam pewna miesiączki. Na ciążowe mdłości za wcześnie. A nie bierzesz luteiny/duphastonu?

Gość gość
wmawiasz -wypatrujac objawów zawsze nagle je odczuwasz jak sie starałam tez mialam co misiac mdłosci a w ciazy nie bylam we własciwej ciazy jako pierwszy objaw mialam...biegunke :) i kompletnie sie ciazy nie spodziewalam