Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy satanisci moga rzucic na kogos urok ?

Polecane posty

Gość gość

Spotkal sie ktos kiedys z czyms takim czy slyszal ?

Gość gość
Rzucony w nienawisci,zeby zrujnowac komus zycie,zeby doznawal ciaglych porazek,a nawet,zeby doprowadzic do smierci takiej osoby (np przez samobojstwo,bo juz psychicznie nie wyrobi ) ?

Gość gość
Przeciez satanisci tez sie paraja magia,czy nie ?I nie chodzi mi o lebkow przewracajacych nagrobki na cmentarzu tylko o prawdziwych satanistow.

Gość gość
Puknij się w głowę i idź spać. Poczytaj sobie o satanizmie to się dowiesz, a nie pytasz jak idiotka.

Gość gość
Nie masz nic ciekawego do napisania,to speerdalaj moze 🖐️

Gość gość
sataniści i inne siły nie mogą uczynić nic jeśli jesteś w łasce Bożej bo praktykujesz wiarę . Natomiast tym zagubionym rzeczywiście mogą uczynić wiele złego ale nie więcej niż to co ateiści którzy nie chcą wiary . Dziwi mnie tylko to , że oni tkwią w tych sektach nie chcąc lub nie mogąc z nich wyjść.

Gość gość
Rzucać uroki potrafi każdy Kto ma wysoką energię, obojętnie czy to z nienawiści czy z miłości oba mocne uczucia powodują silne wibracje,wysłane płaczą daną osobę i zasłaniają nią

Gość gość
moga jeszcze jak da sie ,razu pewnego podpadlam grupce Satanistow nie chcialam ich kipem poczestowac ,odt ego czasu widze ciemne postaci demoniczne we snach, więdna mi kwiaty jakkolwiek bym on ie nei dbala, na domiar zlego zaczely mi rosnąc wąsy : // i musze golic codziennie wieczorem ,juz nei wiem co mam robic, snilo mi sie jak umiera muj chomik

Gość gość
Dziwi mnie tylko to , że oni tkwią w tych sektach nie chcąc lub nie mogąc z nich wyjść. x No ja sie zastanawiam,co kieruje takimi ludzmi,ze dobrowolnie ida na zatracenie ?Trzeba byc szalencem,zeby swiadomie sie skazywac na wieczne potepienie...

Gość gość
gosciu 16:52 jestes jeszcze ?

Gość gość
gość 2016.09.17 sataniści i inne siły nie mogą uczynić nic jeśli jesteś w łasce Bożej bo praktykujesz wiarę . Natomiast tym zagubionym rzeczywiście mogą uczynić wiele złego ale nie więcej niż to co ateiści którzy nie chcą wiary . Dziwi mnie tylko to , że oni tkwią w tych sektach nie chcąc lub nie mogąc z nich wyjść. x Jedyna rozsadna wypowiedz.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Może lepiej poczytaj NowyTestament, tylko ze zrozumieniem, bo Biblia nie stroni od przenośni, itp, ale jeśli potrafisz zrozumieć zwykłe książki fabularne (że tak powiem) to tym bardziej Biblię, która mówi że nawet prostaczek jest w stanie zrozumieć to co w niej napisano. Zacznij czytanie w takiej kolejności. Listy, Ewangelie, Dzieje, Listy, a następni od początku ST i do końca NT. I przestań się przejmować. Ludzkie zakusy to fizyczne działania. Nachodzenie, brużdżenie,itp. A tak poza tym to wygląda na prowo

Gość gość
Oczywiście do czytania Biblii nie zmuszam. Zrobisz co chcesz. Ale jeśli będziesz czytać to z otwartym umysłem. Tzn. bez wspomagania innymi książkami.