Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjd23

dziewczyna chcę przerwy

Polecane posty

Gość hjd23

Witam dzis po 4 latach. Moja dziewczyna powiedziala mi ze chce przerwy. Kiedy jechalismy do miasta czulem cos ze jest nie tak nie miala humoru byla tez zasmucona. Wiec postanowilem ja zapytać o co chodzi. Poczatkowo nie chciala mitego mowic . powiedziala ze mi teraz tego nie powie bo nie chce tego slyszec teraz. Ale kiedy wracalismy juz do domu postawilem sprawe jasno . Ma mi powiedziec o co. Chodzi ponoewaz niewiem czy mnie zdradzila czy cos innego . Po chwili ciszy odpowiedziala mi ze na okres mojego wyjazdu do pracy za granice chce zrobic miedzy nami przerwe poniewaz chce za mna zatesknic. Mowila ze mnoe kocha i chce byc ze mna do konca zycia. Zaczela mi mowic dlaczego chce tej przery. Ponoewaz nie czuje ze o siebie zabiegamy. To chyba tez moja wina ponoewaz ona polubila teraz strasznie fitnes oraz biegi . Ja pracuje fizycznie i kiedy sie z nia spotykam jestem wykonczony. Jest mi bardzo przykro kiedy poraz kolejny muszs jej odmowic. Poniewaz bola mnie plecy lub wysiadaja nogi. Chodz w przyszlosci chce zostac strazakiem. martwie sie tez ze moze chciec poznac kogos innego ;/ . Ona jest piękną dziewczyną ciemna szczupla o ciemnych oczach . Co prawda ma ciezki chcarakter i w mojej rodzinie mowia ze mna rządzi. Alw strasznie podoba sie innym. I tego sie boje ze ktos inny moglby zawrocic jej w glowie ;\ Co mam robic? Pomocy ;/

Gość taki jeden facet 31
Jak dziewczyna mówi taki tekst to na 100% chce z Tobą zerwać. Niema co się czarować tym ,że mówi ,że Cie kocha ,że chce zatęsknić itp. Ona po prostu robi to w delikatny sposób, tak żebyś miał nadzieję ,a ona wolną furtkę i sumienie bo Ci przecież powiedziała ,a że totem jednak się okaże że nie zatęskni to już co innego. Sry Gregory taka prawda jak nie zerwie z Tobą podczas tego wyjazdu to będą kolejne takie akcje ,zobaczysz, proces odejścia od Ciebie już się zaczął z jej strony czy tego chcesz czy nie. Pozdro

Gość droga życia yo
chłopie, ona od kilku miesięcy już rooha innego, jesteś naiwny a jakiś bambo czy ahmed ją posuwa, daj se spokój z tą szmatą

Gość poroohałeś i wygrałeś koleś
hooj jej w doope, tępa suka, ciesz się że odeszła, na hooj ci taka baba