Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstraktyk

Ida której nie było

Polecane posty

Gość abstraktyk

Opowiadałaś mi o znakach, teraz nie obawiam się już niczego, bo znaki te przywiodły mnie do Ciebie. Jesteś częścią moich marzeń i Twojej własnej legendy .... Dlatego pragnę abyś podążała dalej ku temu czego szukasz. Tym lepiej jeśli przyjdzie Ci poczekać do końca wojny, ale jeśli musisz wyruszyć zaraz , to idź śladem Twojej legendy. Wydmy zmieniają kształt na wietrze, jednak pustynia pozostaje taka sama. Gdziekolwiek Jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to, że pragnienie owo zrodziło się w Twojej duszy. I spełnienie tego pragnienia, to Twoja misja ...

Gość gość
Byla, byla...tyle, ze krotko i nie dla Ciebie :(

Gość abstraktyk
Snem byłaś mi i zapomnieniem kiedy złe okna szczerzą ślepia w ciemność w koło nieprzytulną a mroczne niebo się wysklepia. Gwiazdy jak mole gryzą przestwór zły księżyc niczym Hades pała, tylko Twa bliskość wciąż potrzebna nalewając spokój w moje ciało Bezwinne okna patrzą ciepło w noc, obejmując rękę matki a księżyc - władca snów i zwidzeń pakuje śmieszne swe manatki…..

Gość a rzeka płynie dalej
Gdziekolwiek byłem, tam i byłaś Ty Twój piękny uśmiech imponował mi Jak w taniej bajce, wszystko ma swój kres Sam nie wiem, jak to nagle stało się Ref.: Byłaś snem na jeden dzień, który skończył się Jestem tu, by bawić się, proszę, zrozum mnie Tak, wiem, zrobiłem źle, lecz ja nie zmienię się Więc proszę zrozum, ja nie pokocham Cię Proszę o jedno, nie dzwoń do mnie już Nie płacz w słuchawkę, nie mów: proszę, wróć Chciałbym Ci tylko jedną radę dać Nigdy nie ufaj takiemu jak ja Ref.: Byłaś snem na jeden dzień, który skończył się Jestem tu, by bawić się, proszę, zrozum mnie Tak, wiem, zrobiłem źle, lecz ja nie zmienię się Więc proszę zrozum, ja nie pokocham Cię (3 x)

Gość samotny biały żagiel
Idąc cmentarną aleją szukam Ciebie, moja kochana, Odeszłaś bo byłaś słaba jak suchy liść Dziś możemy dotknąć się naszymi pustymi duszami Obnażyć swe oszustwa i nasze wypalone sumienia Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten czerwcowy wieczór Idąc jesienną aleją szukam ciebie, moja kochana Chce być tylko z tobą przez kilka małych chwil Pomóż mi przywołać tamte lata, ożywić śpiących ludzi Pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odeszłaś Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór...

Gość goniąc kormorany hmmm
W lipowe kwiaty w lipowe liście próg ustroiłam na twoje przyjście... Nie warto było!!!!

Gość gość lisopadowa
10.43.Jesteś moim aniołen którego wciąż spojrzenia szukam..ostoją nadzieją i spokojem.Te łzy ..ten cmentarz..zobacz tam i mój znicz się pali bo nie zapomina sie ludzi ktorzy tak nagle odeszli ..my w tej tragedii odnalezlismy siebie .kolejne doswiadczenie co jak ogien pali tak bardzo chciałam wtedy już tylko do Ciebie a kazde z nas niestety w swoją stronę musiało się oddalić.Obraz Twój w sercu noszę..na zawsze z nadzieją że może kiedyś bedziemy wreszcie razem..wreszcie choć na chwilę sami.

Gość gość
To Nezka tez tu pisze. Ciekawe.

Gość abstraktyk
A kto to jest ?

Gość z bardziej niebieskich pokoji
Śmierć nie jest końcem wszystkiego. Przeszłam tylko do sąsiedniego pokoju... Nadal jestem sobą... I dla siebie jesteśmy tym samym, czym byliśmy przedtem. Zatem nazywaj mnie wciąż moim imieniem, mów do mnie, jak zawsze... Nie zmieniaj tonu głosu, nie rób poważnej i smutnej miny. Śmiej się, tak jak dawniej robiliśmy to razem... Uśmiechaj się, myśl o mnie, módl się za mnie... Niech moje imię będzie wciąż wymawiane, ale tak, jak było zawsze - zwyczajnie i bez oznak zmieszania. Życie przecież oznacza to samo, co przedtem, jest tym samym, czym zawsze było... Żadna nić nie została przerwana... Dlaczego więc miałabym być nieobecna w twoich myślach tylko dlatego, że nie możesz mnie zobaczyć? Czekam na ciebie bardzo blisko... Tuż-tuż... Po drugiej stronie drogi.

Gość gość
14:33 - ciebie to już w ogóle reanimować się nie da, ani reformować :classic_cool:

Gość gość
Samotny biały żaglu Jesteś?

Gość gość
jestem, powiewam se we wietrze ino róska mi przszyszyli poniżej pasa :classic_cool:

Gość przyjaznygość
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, a zły sen niech Cię nigdy nie obudzi. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia żeby umieć żyć bez znieczulenia

Gość gość
e tam

Gość gość
8.53 nawet nie wiesz jak bardzo potrzebuję tych słów.

Gość gość
golnij sobie będziesz ciekawsza :D

Gość gość
Nie mogę idę do pracy na 14.00.

Gość gość
A tak pozatym to ja mało kiedy jakies wino czy piwo wypiję jak już.

Gość purysta jęz
poza tym

Gość gość
Nezka, to ty na zmiany pracujesz?

Gość gość szarik
po za tym z Idom to byl siwy dym...i corne chmury

Gość gość
Tak ..teraz tak na zmiany ..przy czym jak mi trafi weekend czy sama sobota to też idę.Ja Nezka?jaka Nezka ?

Gość gość
Ogólnie to wcale nie piję.Alhohol to zło.

Gość gość
Zdrobnienie od Inez.

Gość gość
żachnij się, kobieto. co mnie obchodzi, że na 14 idziesz do pracy, fruwa mi to! :D żadnej inez tu nie ma,agnieszki też. i nie łudź się, że spotkasz tu kogokolwiek bo autorka tematu, raz jest nim, raz nią. takie, rozdwojenie jaźni z nudów ma ta miernota :D

Gość Abstraktyk
Wspolczuje. Caly dzien do dooopy. To juz lepsza nocka.

Gość gość
Czy tu jeszcze ktos normalny pisze? Tylko dac to jako raport do psychiatryka i skierowanie gotowe :D