Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyachtebaby

jak nazywa się oszkaa

Polecane posty

Gość babyachtebaby

Kto wie

Gość gość
Patrycja

Gość gość
ciposzka

Gość gość
na chuj ci to?

Gość babyachtebaby
A h/uj cię to obchodzi dzięki Mirosław

Gość gość
babyachtebaby Zajmujesz się chociaż wychowywaniem własnego dziecka, czy porzuciłeś je tak jak jego matkę? Bawisz się ze zdradliwym pustakiem, a teraz szukasz po interenetach kolejnej naiwniary? :P

Gość gość
Do twojej informacji zje.bie właśnie siedzę z synem i mam kobietę co prawda nie jestem z jego matką bo się sk***ila a ty co myślałeś że mi piątkę przybijesz bo w takiej sytuacji właśnie jesteś przegrywie idź do kibla i we strzep to ci ciśnienie zejdzie

Gość gość
gość dziś ta twoja kobiet też cie zdradzi bo sam pisałeś, że się puszczała i dradzała debilu, myślisz, że ciebie nie puści kantem, bo jesteś taki wyjątkowy, to się mylisz :P Zdrajca zawsze pozostanie zdrajca :P Jesteś z synem i siedzisz na kafe i pytasz o inna kobietę? Akurat :P

Gość babyachtebaby
To ja pisałem powyżej nie zauważyłem że mnie wylogowali

Gość babyachtebaby
Napisałem że matka mojego dziecka się sk***ila a obecna czy mnie zdradzi to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą a ciebie nikt nie zdradzi bo nikogo nie masz i właśnie siedzę z synem on bajki ogląda na cartoon network a ciebie to ch.uj obchodzi

Gość gość
pisałeś, że twoja obecna zdradzała innych swoich parterów :P

Gość babyachtebaby
Nie pisalem ale fakt zdradzala swojego byłego że mną przez 3 lata bo się we mnie zakochała a on żałosny wymoczek nic sobą nie reprezentowal karakan z małym chuj.kiem teraz przynajmniej wie co to prawdziwy mężczyzna a ty już konia strzepales

Gość gość
oszkaa ma faceta :classic_cool:

Gość babyachtebaby
Ale mnie ona nie interesuje tylko chciałem ją obcenić bo widzę tyle szumu o nią Ale nie mmogę jej na fejsie znaleźć a ja mam dziewczyne laseczke 11 lat młodszą i nie mam zamiaru zmieniać właśnie dostałem esa od niej z pracy ze mnie bardzo kocha:)

Gość babyachtebaby
Co za zje.b wrzuca to w każdym poście

Gość gość
to dlaczego go nie rzuciła tylko zdradzała? skoro ona taka laseczka powinna mieć przystojniaka a nie brzydala? :D Ciebie tez zdradzi, jak znajdzie lepszego i młodszego od ciebie frajerze :P Pamiętaj jak ktoś robi coś z tobą za plecami swojego partnera, też będzie to robił tobie, naiwniaku :P I to ona ciebie zmieni, a nie ty ją, bo ona ma więcej opcji niż ty :P Tamtemu też pewnie pisała smsy, że go kocha :D

Gość babyachtebaby
Frajer to cię zrobił i zapomniał spuścić w kiblu znalazł się psycholog kobiecych serc pewnie że ma więcej opcji bo codziennie ktoś do niej uderza i zostaje splawiony jak odejdzie to trudno ją tam płakać nie będę bo nie pierwsza i nie ostatnia laski lecą na mnie już dawno w******lem wszystkie laski w okolicy i jak idziemy na spacer i jakas koleżanka mówi mi część to zaraz się pyta czy ja też p*******iłem dobrze wie że panienki na mnie lecą jest zazdrosna a jak tak to i kocha więc nie zdradzi a co u cb przegrywie?

Gość gość
babyachtebaby Skoro ma takie branie to dlaczego przez 3 lata była z brzydalem z małym kuta.chem? :P Jasne wszystkie w okolicy przeleciałaś, każdy frajer się tu tak chwali :D Przebadaj się lepiej na hiv i choroby weneryczne :D

Gość babyachtebaby
Dzięki za zdjęcie ale niewiele tam widać a ty gościu daj św siana już k****a była z tamtym bo wtedy gdy zaczęliśmy miała 16 lat a ja 27 teraz jesteśmy ponad rok ze sobą a przez pół mieszkała u mnie bo jej rodzice nie chcieli zaakceptować tego że jest z facetem 11 lat starszym który ma dziecko teraz ma 20 a ja 31 i nie widzę żeby chciała odejść a ty daj se już siana zje.bie jadę się z synem przejechać na mojej hondzie fmx 650 na którą pewnie nigdy nie będzie cię stać

Gość gość
Prószków Pogoda: Prószków Liczne przejaśnienia · 26 °C 12:54 Fakty w skrócie Prószków – miasto w województwie opolskim, w powiecie opolskim, siedziba gminy, położone 12 km na południe od Opola, historycznie leży na Górnym Śląsku. Prawa miejskie Prószków uzyskał w 1560, utracił je w 1915 i ponownie odzyskał w 2004.Wikipedia Liczba ludności: 2 713 (2006) Powierzchnia: 16,31 km²

Gość babyachtebaby
Może ma ktoś jakieś inne zdjęcia? Pozdrawiam wszystkich normalnych forumowiczów a tobie gościu wielki murzynski hu.j w D**E cwelu i przegrywie życiowy

Gość gość
babyachtebaby To po co była z brzydalem, skoro w tobie się tak kochała? Gdzie tu logika? :D ale dajesz się łatwo sprowokować frajerku :P

Gość babyachtebaby
Bo taki mam charakter długo mnie nie musisz się prosić żeby dostać po ryju prawiku rzniesz cwaniaczka a jedyna cipka którą widziałeś to ta między twoimi nogami

Gość babyachtebaby
Ma ktoś jeszcze zdjęcia oszkii