Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena 22050

dyscyplinarka

Polecane posty

Gość Marzena 22050

Witam, w piatek rozwiazałam umowe o prace z pracodawca za porozumieniem stron. Przez ciężka atmosfere w pracy. Bez okresu wypowiedzenia na ktorym mi nie zależało miałam już dość wiec nawet mi to było na reke. Wczoraj dzwonił mój były szef i kazał mi przyjść do pracy po jakieś pierdoły typu poukładać dokumenty pod groźba dyscyplinarki. Czy po rozwiazaniu umowy o pracę byly szew może wystawić dyscyplinarke ?

Gość gość
w doope cię może pocałować jak masz już papier to niech spada na drzewo

Gość gość
oddzwoniłabym jednocześnie nagrywając wszystko na dyktafon. jak by powtórzył to to bym powiedziała że dziękuję że to powiedział bo rozmowa jest nagrywana i idziesz z tym do inspekcji pracy

Gość Marzena 22050
Na internecie znalazłam tylko że szef ma 30 dni na wystawienie dyscyplinarki. W ten piątek rozwiązaliśmy umowę za porozumieniem stron. Martwię się że mino tego że mam papier to jemu nadal przysługuje te 30 dni. Nie ma pracodawca powodu do dyscyplinarki tak na prawdę ale zawsze sobie coś może wymyślić a potem lataj po sądach... . Czyli skoro rozwiazaliśmy umowę to szef nie może mi już wystawić dyscyplinarki.

Gość gość
Marzena 22050 dziś Jak to...? Pracodawca ma 30 dni na wystawienie dyscyplinarki po rozwiązaniu umowy o pracę ? Bezsens. Przecież masz już rozwiązaną umowę. x Czy ten pracodawca to nie jest biuro w Katowicach ?

Gość gość
Marzena 22050 dziś A masz już świadectwo pracy... ? Bo jak nie, to idź i zrób mu ten porządek w dokumentach.

Gość Marzena 22050
Nie mam jeszcze świadecrwa pracy a on tam może ze złości coś napisać ? Mam tylko rozwiązanie umowy.

Gość gość
Marzena 22050 dziś Lepiej idź i zrób ten porządek w dokumentach skoro nie masz jeszcze świadectwa pracy - może wpisać tam dyscyplinarkę właśnie. x Biuro jest w Katowicach może ?

Gość Marzena 22050
Nie w Katowicach :)

Gość Marzena 22050
Tak tak ja to wszystko czytałam. Ale ja nie zostałam zwolniona dyscyplinarnie. Rozwiązaliśmy umowę za porozumieniem stron. Ja mam ten papier. Umowa została rozwiązana w piątek a wczoraj mnie straszył że jak nie przyjdę poukładać pspierów które ją poukładane... to mi dyscyplinarke wystawi. Ale jak pisałam świadectwa pracy nie mam jeszcze

Gość gość
Podbijam