Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny przypadek czy to prawo przyciągania?

Polecane posty

Gość gość

Tak ze 3 dni temu snil mi się mój byly-niedoszły ,niby trzymalismy się za ręce i byliśmy para (?)ale był jakiś dyskomfort, po jakimś czasie w tym śnie w głowie pojawiła się myśl ze jest zajety. sen się skończył, uświadomiłam sobie ze przecież o nim nie myślałam ostatnio, a nawet w ogóle od czasu zerwania kontaktu czyli 2 lata minęły Dzisiaj on do mnie pisze,znalazł mnie na fb i widze ze faktycznie ma dziewczynę... przypadek? Kto tu o kim pomyślał?

Gość gość
wow, juz jestes na kafe? to szybko doszedles :classic_cool:

Gość gość
Co?;)

Gość gość
Up;)

Gość gość
Dziwne bo miałem podobny sen i tez trzymalismy się za ręce tylko było przyjemnie a nie źle tak jak u Ciebie. U nas rok bez kontaktu.

Gość gość
Zaintrygowales mnie....skad jestes?Dla mnie ten sen był przyjemny, w ogóle myślę ze obydwoje fajnie się czuliśmy W tym śnie, ale jakos podswiadomie momentami czulam dyskomfort pewnie związany z tymi myslami, że jest zajęty, a skąd się pojawiły to nie wiem, bo on jest i w sumie był mi obojętny .

Gość gość
Z Warszawy a czemu pytasz?

Gość gość
Z ciekawości, no to pewnie nie Ty bo on z Berlina, no chyba że kłamiesz :P zapytałam bo nie często się zdarza że ktoś ma identyczny sen;)

Gość gość
Tylko że mi się to śniło z jakiś tydzień dwa temu, no i u mnie to rok bez kontaktu u Ciebie dwa. Nie, nie kłamie jestem z Warszawy.

Gość gość
Ok , wierzę :) A kim ona dla Ciebie była i co do niej czules/czujesz ?

Gość gość
Właściwie to się zakochałem od pierwszego wejrzenia w niej, ale była zajęta o czym z początku nie wiedziałem, to ostudziło moje zapędy, mimo że wiedziałem że też jej obojętny nie jestem. Koniec końców straciliśmy kontakt bo zmieniłem pracę, w międzyczasie zanim odszedłem atmosfera między nami się popsuła i na tym się zakończyło. Nikt z nas się nie kontaktował. Ale mimo to często mi się śni, zazwyczaj dobrze.