Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pigułki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Postanowiłam przestać brać tabletki antykoncepcyjne Elin, czy mogę je odstawić bez wizyty i konsultacji z ginekologiem?

Gość gość
Ja swoje odstawiłam sama i nic się nie stało. Miałam tylko na początku rozregulowane cykle, ale to normalne. teraz szukam anty niehormonalnej.

Gość gość
Maszyna do szycia lub klej uniwersalny na zaklejenie piz.y

Gość gość
Może jednak lepiej będzie jak się skonsultujesz z ginekologiem np z www.godulahope.pl w Rudzie Śląskiej. Raczej nie można tak bez powodu odstawiać tabletek, a po jakimś czasie do nich wracać

Gość gość
gość 2016.06.30 Ja swoje odstawiłam sama i nic się nie stało. Miałam tylko na początku rozregulowane cykle, ale to normalne. teraz szukam anty niehormonalnej. to z własnego doświadczenia mogę polecić Ci komputer cyklu. Ja mam akurat cyclotest i nie zamieniłabym go na nic innego. SŁuży do metody obj--term, można w ten sposób doskonale poznać swoją płodność.

Gość gość
Ja odstawiłam sama, nie miałam żadnych sensacji z tego powodu. Pozażywaj osłone do antykoncepcji Harmonellę, żeby uzupełnic niedobory witamin i innych składników mineralnych, antykoncepcja wypłukuje niektóre z nich.

Gość gość
Myślę, że moźesz odstawić, ja odstawiłam i nic się nie działo, ale napewno nie słuchaj rad aby stosować harmonellę czy inną aseku... te suplementy to ściema! Gdzie tu logika, to ma chronić przede wszystkim miejsca intymne czyli musi zewierać kwas mlekowy a nie jakieś ziółka. pozdrawiam :)

Gość gość
Harmonella nie chroni miejsc intymnych tylko cały organizm przed skutkami działania hormonów czyli przed ryzykiem zakrzepicy, chorób zatorowych czy osłabienia wątroby. Krytykować każdy umie tylko wiedzy brak.

Gość gość
Ta ochrona to wyrywanie pieniedzy za dup/czenie.Ona ochrania piz.ę przed poceniem w czasie ruchoania.

Gość gość
gość 2016.06.30 Ja swoje odstawiłam sama i nic się nie stało. Miałam tylko na początku rozregulowane cykle, ale to normalne. teraz szukam anty niehormonalnej. to z własnego doświadczenia mogę polecić Ci komputer cyklu. Ja mam akurat cyclotest i nie zamieniłabym go na nic innego. SŁuży do metody obj--term, można w ten sposób doskonale poznać swoją płodność. dzięki za radę ale niestety mój tryb życia jest zbyt nieregularny. Możesz polecić jakąś inną równie skuteczną metodę niehormonalną?

Gość gość
ja nie biorę Raz w życiu nauczyłam sięswego cyklu i dzis nic nie łykam. Z mężem umawiamy się na kochanie. On wie kiedy, ja wiem kiedy i wtedy mamy siebie do woli, nie do zaspokojenia hormonów ale do kochania.

Gość gość
Mi szczerze mówiąc szło to średnio na jeża, właśnie dlatego kupiliśmy komputer cyklu.

Gość gość
tak? zastanawiałam się nad tym samym. Jaki masz model?

Gość gość
Cyclotest myway. Mam go od pół roku i spokojnie mogę go polecić każdej kobiecie.