Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak utrzymujecie szczupla sylwetkę? ile posiłkow do ktorej godziny? sporty?

Polecane posty

Gość gość

pochwalcie sie waszymi sposobami

Gość gość
Ja nie utrzymuje szczupłej sylwetki, po porodzie wypadła mi pochwa i nie moge cwiczyc a na operacje nie mam kasy... No to sie pochwaliłam...

Gość gość
niech maz ci da na operacje przeciez to tez jego wina albo kredyt

Gość gość
ja jem dużo (moim zdaniem, do syta przeważnie) ale widocznie mam dobre geny, polowe zycia każdy mi mowil ale jesteś chuda- przeważnie grubasy mi tak mowily a jak przyszedł okres dojrzewania to i bioderka się zaokraglily i w ogole wyrosłam :) ale jestem szczupla (nie jestem wychudzona jak mi wiele osob wmawialo) jem słodycze, zdarza się jesc fast foody ale pije wode, czasami pocwicze na siłowni, jem nieregularnie.

Gość gość
jak może wypasc pochwa? :O

Gość gość
No to ja się 'pochwale' chociaż nie wiem czy to powód do chwalenia. Ogólnie jem mało. Nigdy do syta. Zero cukru ale to zero nawet jogurt truskawkowy ma ok 4 łyżeczek cukru albo sok pomarańczowy 100% ma tyle samo cukru co coca-cola co prawda fruktozy ale to to samo co sacharoza czyli jednocukier. Czyli cukier biały. Ale to.tez ze względu na cerę, zęby i samopoczucie. Jem mało węgli prostych czyli białego chleba itp. Troszke zlozonych ale tez nie za duzo. Codziennie zjadam owsianke. codziennie. Nie jem później niż po 18. Pije za dużo kawy. Jestem.po dwóch ciaza ch rok po roku w obu dużo tylam i żeby wrócić do szczuplosci musiałam trzymać dietę. Na sport nie mam czasu ale ruchu mam sporo (dzieci, zakupy, sprzątanie, praca).

Gość gość
No przeciez pisałam, zemi wypadła. Trzy tygodnie po porodzie, dzwignełam synka i poczułam bol w brzuchu. Dlatego tak ważne jest odpoczywaniew połogu. Ja od razu zaczełam chodzic i robic wszystko, bo nie miałam nikogo dopomocy. Potem siadając poczułam kulke miedzy nogami. Wiazadła podtrzymujace pochwe pozrywaly misie. Gdy przestałam karmic synka, troche sie podniosło, ale juz wiem co mnie czeka jak bede miała menopauze... Moj maz ma to w d***e, jego to nie boli, ubolewa tylko ze nie ma seksu.... Gdy synek podrosnieto dopiero wtedy bede mogła coś zrobić, bo nie bede mogła nic dzwigac. Skad kase wezme? Niewiem.... Uroki macierzynstwa.. Mam ochote sobie pobiegac, tylko nie moge... Jestem teraz gruba swinia, bo lubie sobie zjesc....