Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwion0306

nie mogę zajść w ciążę

Polecane posty

Gość Zmartwion0306

Staram się z mężem od roku o dziecko i póki co nic z tego nie wychodzi. Dodam, że mam 28 lat. Wczoraj robiłam badania homonów: prolaktyna, progesteron i testosteron. Dwa pierwsze wyszły ok natomiast testosteron mam wynik 94 a norma jest do 76 czyli sporo podwyższony. Czytałam sporo, że przez to jestem niepłodna. Napiszcie czy któraś z Was miała podobnie? Jeśli tak jak wyglądało leczenie, no i najważniejsze czy udało się zajść w ciążę. Proszę o pomoc bo jest to dla mnie bardzo ważne.

Gość gość
Ile lat stosowałaś antykoncepcje hormonalną?

Gość gość
Nie stosowałam w ogóle antykoncepcji hormonalne, nikt nie ma takiego problemu???

Gość gość
Lekarz Ci moza pomoc a nie kafeteria :-/

Gość gość
Wiem, że lekarz może mi pomóc ale wizytę mam za 2 tygodnie i chciałam dowiedzieć się czy ktoś miał podobnie ale widzę, że niestety nie.

Gość gość
też miałam podwyższony testosteron, ale zaszłam w ciążę. Co prawdę trochę się staraliśmy bo 7 miesięcy. Przez ostatnie 3 cykle starań celowaliśmy w owulację, wyznaczałam ją sobie afrodytą na ślinę i stosowaliśmy zel ułatwiający zapłodnienie.

Gość Zmartwiona0306
Super, że się udało, mam nadzieję, że i mi się kiedyś uda. Dużo miałaś podwyższony poziom? Leczyłaś czymś to?