Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chociaż jestem kobietą, nie znoszę większości kobiet

Polecane posty

Gość gość

i nie ma to nic wspólnego z wyglądem tylko z zachowaniem. Mieszkam w dużym mieście i od połowy maja jeżdzę do pracy rowerem. Mam sporą trasę do przejechania i to z czym spotykam się po drodze budzi grozę. 99% kobiet starych młodych różnych, ogólnie wszystkich lezie ulicami jak stado owiec bez przewodnika. Gorzej, jak wykluwające się larwy, które same nie wiedzą w którą stronę mają się obrócić, czy iść czy stać, czy nie wiadomo co ze sobą zrobić. Proponuję poszybować wszystko jedno gdzie najlepiej w kosmos bo na miejskich ulicach walec drogowy powinien was durne larwy przejechać, od razu zmniejszyłaby się ilość wypadków. To masakra jest jakaś, dziś jakaś bezmyślna solara z małym dzieckiem w wózku wysiadła z tramwaju i niemal natychmiast wjechała tym wózkiem pod ruszający tramwaj. Aż żałowałam że jej tego dzieciaka nie rozjechał może by wreszcie zobaczyła co się dookoła niej dzieje zamiast napiertalać we telefon. O babach za kierownicą auta już nawet nie chce mi sie gadać, ktoś jednej czy drugiej powinien solidnie w dupsko wjechać podczas robienia makijażu na światłach, żeby jej ta szczoteczka do rzęs w to ślepe oko wlazła aż do mózgu. Te stare przedwojenne babcie już rozgrzeszam że chodzą bez ładu i składu bo większą cześć życia spędziły bez takiego natłoku motoryzacji i mają prawo się czasem pogubić. Ale reszta powinna być przymusowo zamknięta na szkoleniu z zasad poruszania się po chodniku. Idą takie wąską *****iwą ulicą jak na spacerze po 2-3 obok siebie i nadają, w ogóle nie patrząc ze tarasują całą szerokość drogi. W sklepach tarasują przeważnie wejście i wyjście bo przecież muszą pogadać z psiapsiółką akurat w samych drzwiach, jedna właśnie wychodzi a druga wchodzi i od razu korek bo trzeba sie pocmoktać i rozpocząc dramatyczną opowieść i narzeczonym albo mężu i bachorach. Najbliżej stojącemu babsztylowi mam od razu ochote za/je/bać takiego kopa w dupsko żeby sie cała na tych drzwiach sklepowych rozpłaszczyła. O jeżdzeniu wózkami po marketach chyba nie muszę wspominać. Panie należy wepchnąć do tego wózka i obsługa w max 10 minut załatwiłaby zakupy z delikwentką w środku. Baby naprawdę was nie cierpię i sądzę że ponad połowę spokojnie można by wystrzelać.

Gość gość
No nie jesteś wyjątkiem, wiele kobiet walczy z innymi kobietami, a faceci się trzymają razem, pomagają i zgarniają co najlepsze Tak było, jest i pewnie będzie :(

Gość gość
też nie trawię idiotek,większość takich jest,a najgorsze ich paplaniny między sobą albo przez telefonik,a wredne zazdrośnice kopiące doły to już dno dna

Gość gość
wyjątek się znalazł :)

Gość Pierwszy wypowiadający się
No widzisz, nie jesteś sama, o takich jak pani z 21.32 właśnie mówiłam. Przykre to jest, że tyle kobiet walczy ze sobą, ale co zrobić. Walczą, jak nie o faceta, to wygląd lepszy , złorzeczą byle druga nie miała lepiej, a facet jeden drugiem załatwi robotę, potem drugi trzeciemu itd. Są też wspaniałe, niezawistne kobiety, pomocne, ale niestety niewiele takich

Gość gość
Dobra, larwo, następnym razem użyj magicznego "przepraszam" i ludzie sami się odsuną (bez kopania).

gość 21.33 To dobrze:) Oby takich wyjątków było jak najwięcej, powinnyśmy się wzajemnie wspierać a nie złorzeczyć i szkalować, i tak nie mamy lekko, jesteśmy oceniane przez facetów, ciężej nam znaleźć pracę, by jeszcze wzajemnie się szkalować echh

Gość gość
Wiesz powinnas troche wyluzowac. Czesciej sie usmiechac i zaczac cieszyc sie zyciem. Ja mam inne nastawienie do swiata dlatego ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi a Ciebie to chyba wszystko denerwuje. Czasem tez mnie ktos zdenerwuje w miejscu publiczbym ale zdarza mi sie to moze raz na tydzien i nie koniecznie akurat jest to kobieta.

Gość gość
ja nigdy nie walczę z idiotkami ani z nikim,bo lubię święty spokój,to mnie zawsze atakują zazdrośnice ale przyznam takich 1 na 20,ale idiotek jest pełno i nie zmienię zdania ,sa płytkie i durnowate

Gość gość
oceniają was inne baby nie faceci,faceci oceniają tylko ciało i swojego fiuta

Gość gość
mam wrażenie, że jesteś jedną z nich

Jak nie? Ta gruba, ta chuda, ta krzywe nogi, tamta tępa, ta dzifka, tamta źle daje, ta wyzywająco ubrana, a włosy nie takie, buty, itp itd

Gość gość
NIGDY nie wyluzuję przed taką głupotą i bezmyślnością, może motorniczy tego tramwaju przed którym znalazł się wózek z dzieckiem też miał być wyluzowany? Ruszył już z przystanku bo miał światło i dzwonił jak oszalały a ta fizda ani nie widziała że idzie na czerwonym, ani ze tramwaj ruszył ani nie słyszała że dzwoni bo miała słuchawki i gadała w telefon.

Gość gość
to podroby facetów ,paplające gnojki,prawdziwy facet tak nie robi :-) więc ostateczny wniosek tak robią gnoje i idiotki ok?

Gość gość
bo im się jadaczki nie zamykają,moje koleżanki "nawet jak sikają to paplają kretynki ...

Hmm, to dużo jest takich. Widzę to w pracy - jak kobieta dostanie awans, to szkalują ją i faceci i kobiety, a jak facet awansuje, to jest ok, super kumpel, imprezka, koledzy go poklepują a kobiety podlizują, a jak kobieta dostanie awans, to niby po znajomości ale się nie nadaje itd

Gość gość
Hahahahaha autorko kocham cie, padlam

Gość gość
najgorsze szuje to te co liża tyłki szefom a kopię słabszych,ja takich zawsze załatwiam ,zawsze,ale powoli :-)

Gość gość
Dziś po raz kolejny sąsiad-mężczyzna wraz z kolegami tarasował wejście do klatki schodowej. Chyba czas zacząć nie znosić wszystkich mężczyzn.

Gość gość
Wiecie mam p******a znajoma fryzjerke. Raz w zyciu robila mi wlosy i dalam sobie spokoj z nia to teraz jsk mnie widzi to zawsze p******i ze mam zniszczone wlosy albo za jasne. Co za suka. Chwali sie ze chodza do niej najlepsze profesorki panie lekarki i takie tam p*****ly. Zawsze mam dola po spotkaniu jej na ulicy . A sama ma popalone padkudne kudly. Moje sa lśniące i zdrowe a gada ze zniszczone zazdrosna suka. Co mam jej odpowiedziec nadtepnym razem? Bo nigdy nie wiem jak sie odezwac

Gość gość
Zaszczekać :)

Gość gość
to może obiektywnie oceńcie ślepia bab i ślepia facetów,facet ma normalne spojrzenie pomoże innemu jak trzeba a babola co ma w oczach??? jak niedowrtościowana i płytka to zawiść tam widać,

Gość gość
Wczoraj wracalam z pracy i weszlam do galerii i szlam sibie pasazem a baba jechala za mna wielkim wózkiem z zakupami z cerfura i gdy szlam tak przed nia to ta nagle morde wydarla : o booozeee nooooo . Nie mogla zniesc ze ide przed nia i jej zagracam przejście. A potem widzialam ja kolo parku i pod lipa w trawe rzuciła kopcacy sie papieros. Powiedzialam do siebie na nia: ty stara podla suko p********a . A potem znow na k***ice wpadlam jak ladowala sie z wielka dupa w tramwaj i wejsc nie mogla i tez moglam powiedziec : ooo boooozeeeee nooooo. Ale k***a j****a mowie wam. Rozpuerdolilabym ta kyrwe w mak

Gość gość
Niedowartoscowana i płytka - masz racje :) dziekuje. A post powyzej - nie nie bede szczekac , bo psem nie jestem

Gość gość
Hahahahahahahahaha tez nienawidze bab i tez moge napisac ze to k***y j****e. Dziekuje