Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realia po30

Kobiety po 30stce, jesteście stracone więcej z roku na rok

Polecane posty

Gość realia po30

aż nawet pies z kulawą nogą was nie obsra, to są REALIA, bez względu na wasze FANTAZJE

Gość gość
jak ja lubię być stracona to ty nawet nie wiesz,całe życie mnie męczą faceci,chce spokoju ,chociaż teraz !! pomarzyć tylko

Gość miss psie gòwno
gość dziś > Gratulacje, ciesze się razem z Tobą

Gość polczyna
i co poczułeś się pewnie lepiej :D czy to jedyna forma ulgi w Twoim życiu? :D

Gość gość6666
jak tam twój ciapaty czy inny kolorowy asfalt? zalał ci szpare i teraz dyma inną? a ty z brzuchem z bambo w środku, i płacz bo duży bambo spíerdolił, buahahahaha

Gość gość
widzisz nawet bambus lepszy od ciebie, ogarnij sie w koncu bo nawet tajska prostytutka cie nie zechce

Gość gość
ja nie chce tajskiej prostytutki, tylko dna społeczne pakują fiuty w takie szambo

Gość gość
realia po30 wczoraj aż nawet pies z kulawą nogą was nie obsra, to są REALIA, bez względu na wasze FANTAZJE Niech zgadnę, nie masz kobiety? Żadna cie nie chce :D :D

Gość gość
Nie chce go nawet taka po30! Tulimy!

Gość gość
..środkowym palcem :P

Gość gość
takiego nawet mucha nie .... :P

Gość gość
hehehe troll, co nigdy nie był i nie będzie z kimś

Gość gość
autor uwaza ze jezeli kobieta nie ma gaci przy boku to juz nie warto zyc.co za wysokie mniemanie o wlasnej wartosci!tak jakby facet, w tym takze autor, stanowil podstawe piramidy szczescia.nie, kochany, jestes na czubku

Gość babyachtebaby
Dokładnie następny życiowy nieudacznik ja będąc 5 lat sam mając 30 zwiazalem się z 10 lat młodszą kobietą mam kilka koleżanek co są w moim wieku 30-32 lata i takie laseczki że nie jeden by latał za nimi ostatnio jedna po nieudanym związku z 10 letnią córką wyszła za mąż z 26 latkiem i wcale nie takim ostatnim spoko gość a ty użalu się nad sobą bo nawet pies z kulawą nogą cię nie obszczy

Gość gość
napisałbym coś ale mi się nie chce, chyba ze bardzo chcecie to napiszę... kto chce to niech napisze imię i nazwę miasta w którym ma babcię

Gość gość
Uwielbiam czytać takie wątki, od razu widać kto autorowi krzywdę zrobił. Po dzisiejszym dniu jeden zero dla grubej baby po trzydziestce, rozwiązłej niedziewicy

Gość gość
baby to mają fantazje, 30+ to na trumne czas zbierać, połowe życia przesrałyście, za 10 latek amen z wami, kot i sraczka, nic więcej nie doczekacie

Gość gość
Kobiety czemu odpisujecie osobie upośledzonej umysłowo a pewnie i fizycznie bo nieszczęścia chodzą parami

Gość gość
Jakim frustratem trzeba być by takie idiotyzmy pisać. Rzuciła cię kobieta i sam jesteś po 30? Odeszła bo ty byłeś do niczego. Od wartościowego, kochającego faceta się nie odchodzi. Zapamiętaj. Najpierw szczerze sobie przemyśl jaki ty byłeś wobec niej a potem szczęp jęzor.

Gość gość
gość dziś Kobiety czemu odpisujecie osobie upośledzonej umysłowo a pewnie i fizycznie bo nieszczęścia chodzą parami hahahahahha dobre dobre, popieram