Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje że wyciełam sobie nie legalnie macicice w Tajlandii. Dobranoc.

Polecane posty

Gość gość

Pojechałam do Tajlandii bo tam wielu lekarzy nie legalnie zmienia płeć pacjentom bo tak jest taniej, poszłam do poleconego lekarza, zapłaciłam 10 tys zł i usunelii mi macice , jestem młoda , teraz chłopak przez to mnie rzucił, tam można nawet hormony kupić nie legalnie, to nie jest tak że w życiu wszystko jest legalne jest wiele nie legalnych rzeczy np kupowanie sprzedawanie nerek. Dobranoc

Gość gość
jesteś chora psychicznie?

Gość gość
nie martw się już tym, oglądałam o tym program Martyna Wojciechowska w Tajlandii, dobranoc

Gość gość
gość dziś skoro pojechała do Tajladii i to zrobiła to jest , tak samo zrobiła Anna Grodzka ( tam zmieniła płeć na kobiecą ) , ale ona już swoje wycierpiała ( autorka ) chłopak ją rzucił , zostawmy ją w spokoju i tak jej już tu nie ma bo napisała dobranoc

Gość gość
XDDD tego tutaj jaszcze nie było

Gość gość
no na żonę i matkę nikt cię już nie wybierze, ale możesz być kochanką idealną, seks bez gumki i w dowolnych ilościach bez żadnego ryzyka wpadki, czyż to nie cudowne? możesz też zostać seks niewolnicą :)

Gość gość
gość dziś przestań się z niej śmiać obejrzyj sobie program o tym czyli Martyna Wojciechowska w Tajlandii a zobaczysz że nie ma się z czego śmiać, ja też stad idę bo tu zawsze ludzie innych obrażają, piszą głupoty a ten problem jak popularny dotyka np Anny Grodzkiej ( zmieniła płeć na kobiecą ) , dobranoc

Gość gość
bzdury opowiadasz. niezbyt udane prowo. głupie i prymitywne

Gość gość
przestańcie się z niej śmiać obejrzyjcie sobie program o tym czyli Martyna Wojciechowska w Tajlandii a zobaczycie że nie ma się z czego śmiać, ja też stad idę bo tu zawsze ludzie innych obrażają, piszą głupoty a ten problem JEST* popularny dotyka np Anny Grodzkiej ( zmieniła płeć na kobiecą ) , dobranoc :-)

Gość gość
gość dziś gość dziś Można usunąć macie to proste dajesz lekarzowi łapówkę a on Ci wycina , nie legalnie możesz nawet sprzedać kupić nerkę na jakim ty świecie żyjesz że nic nie wiesz, możesz też skłamać że chcesz zmienić płeć i Ci wytną lub zrobić to za granicą tam jest łatwiej xxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś łapówkę? za coś takiego? nikt przy zdrowych zmysłach by się tego nie podjął bo to grozi strata uprawień do końca życia. i nie tylko dla niego ale dla całej asysty. opowiadasz bajki. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś nie można skłamac, że chcesz zmienić płeć bo to proces wieloletni poprzedzony wieloma wizytami u specjalistów różnej specjalnosci. to opowiadanie że " możesz też skłamać że chcesz zmienić płeć i Ci wytną" jest własnie dowodem, że to durne prowo xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś gość dziś można tak zrobić nie legalnie, nie legalnie nawet możesz kupić sprzedać nerkę, zrobić aborcję , za granicą jest łatwiej, ja pojechałam do Tajlandii to państwo które słynie z operacji zmiany płci powiedziałam że chce zmienić płeć i mi wycieli, oczywiście dużo płaciłam, miałam tłumacza, znam dobrze angielski , taka jest moja historia, jeśli dobrze pamiętam to Anna Grodzka pojechała do Tajlandii zmienić płeć xxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś gość dziś już pisałam w Polsce jest trudniej to osiągnąć niż za granicą ja to zrobiłam w Tajlandii tam jest łatwiej, tam nawet bez problemu kupisz hormony nie legalnie, nie wierzysz to obejrzyj program o Martynie Wojciechowskiej z Tajlandii xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś dużo? za łapówki dla całej asysty plus lekarz, nawet w Tajlandii musiałabyś zapłacić co najmniej 300-400 tysięcy dolarów USA. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś gość dziś nic nie wiesz o życiu za 300 - 400 tys zł to kupuje sprzedaje się nerke nie legalnie a ja to zrobiłam za 10 tys złotych w Tajlandii , tam jest bardzo dużo lekarzy którzy nie legalnie operują bo jest wtedy taniej, nie wierzysz to obejrzyj sobie program o Martynie Wojciechowskiej z Tajlandii , śmieszny jesteś myślisz że w życiu nie ma nielegalnych rzeczy , zaskoczę Cię jest i to dużo Zgłoś xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gość dziś pracowałam w Tajlandii 4 lata w polskim konsulacie. żałosne jest twoje opowiadanie. xxxxxxxxxxxxxxx gość dziś 3 tysiące dolarow? to płaca dla lekarza, anestezjologa, instrumentariuszki i przynajmniej dwóch pielęgniarek? plus koszt szpitala, sali operacyjnej, rehabilitacji itp? nie bądź śmieszna. nie rozumiem po co to prowo

Gość gość
gość dziś tu autorka , jeszcze tu jestem ale zaraz idę , żałuje że tu co kolwiek napisałam bo ludzie się ze mnie śmieją i mi nie wierzą , myślałam że mnie pocieszą takie osoby się znalazły dziękuje Wam a tymi co piszą głupoty się nie przejmuje, napisałam prawdę to nie prowo, skoro Anna Gordzka ( ona zmieniła płeć na kobiecą ) mogła to ja też. To nie prowo a na dowód pisze już nic nie piszcie a prowokatorom zależy aby dużo pisać. Porozmawiam o tym z moim psychologiem kazał mi tu nie pisać bo powiedział że tu ludzie piszą głupoty bo tak lubią. Dobranoc :-)

Gość gość
ma racje. głupoty pisza takie osoby jak ty. bardzo prymitywne głupoty w które nikt normalny nie uwierzy. dlaczego? bo za trzy tysiące dolarów to możesz sobie wyciąc pieprzyk. w tajlandi.

Gość gość
gość dziś Widocznie nie znasz całej Tajlandii tylko kawałek, obejrzyj sobie Martyna Wojciechowska w Tajlandii , ona opowiada tam o tym temacie, za wycięcie macicy zapłaciłam w Tajlandii 10 tys zł, to nie było w klinice na wysokim poziomie legalnie dlatego zapłaciłam mało. Myślę że jesteś trolem czyli osobą która pisze głupoty bo tak lubi, pani psycholog mi mówiła abym nie pisała na forum bo tu ludzie specjalnie piszą głupoty bo tak lubią , maskują się aby nie było widać że piszą głupoty mówiła że to nazywa się trolowanie czyli trol czyli Ty pisze głupoty aby z nim cały czas pisać bo mu się nudzi to mu sprawia przyjemność. Ja wiem że Ty jesteś trolem bo wsnioskuje to po Twoim zachowaniu. Powiedziała że należy nie pisać nie czytać co pisze trol a wiec to właśnie zrobię , idę z tąd. Ja napisałam prawdę. Na świecie jest bardzo dużo nie legalnych rzeczy które można osiągnąć na wiele różnych sposób , i ludzie to robią ! , trzeba być pomysłowym. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś teraz udowoniłeś że nic nie wiesz o życiu w Tajladii 10 tys zł znaczy więcej niż w Polsce , już pisałam obejrzyj program Martyna Wojciechowska w Tajladii a zobaczysz że piszę prawdę , na świecie jest bardzo dużo nie legalnych rzeczy które ludzie osiągają i nie wszystkie są bardzo drogie, zapłaciłam mało bo poszłam do takiego miejsca które funkcjonuje nie legalnie, dobranoc

Gość gość
Autorka pachnie mi piwem Namysłów :classic_cool: To ten sam oszołom. Obejrzał program Martyny wojciechowskiej i uroił sobie, że jest kobietą, która wyjechała do Tajlandii, żeby nielegalnie usunąć macicę. Następnie swoje urojenia uwiecznił na forum.