Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co myslec987

Ogromny Probem z mężem..

Polecane posty

Gość gość
Biedne dziecko!!! Ojciec psychol-erotoman Matka-nie szanujaca sie, naiwna, zapewne z nerwica

Gość gość
Fuuuuuuj obrzydliwy prostak

Gość Nie wiem co myslec987
Odpowiadam na pytanie. Jestem jego pierwsza zona. Dziecko nie bylo wpadka. Znamy sie 3 lata. Tak byl czas ze miealam kontakt z jego byla. Probowala rozbic nasz zwiazek jak tylko sie dowiedziala ze sie z kims zwiazal...za wszelka cene chciala do niego wrocic, Wywnioskowac wiec mozna ze zlym partneerm nie byl. Zreszta skoro byli razem 7 lat to raczej nie bylo tak zle.

Gość gość
Autorka nic z tym nie zrobi, bo przeciez ona z uporem maniaka szuka usprawiedliwienia dla tej oblesnej zboczonej swini - zwanej jej mezem.. autorka nie ma gdzie wyjechac, na kilka dni nawet wiec na dluzsza meta nie ma sie gdzie podziac..

Gość gość
Przeczytałam temat i komentarze. Na codzień jestem psychologiem i często zaglądam na tą strone(zboczenie zawodowe?). Powiem tak, moim zdaniem post napisała autorka w stanie, w ktorym była na męża bardzo zła, ostatni komentarz autorki pokazuje, ze zaczyna Go bronić bo potrzebowała wsparcia, ale jak widziała negatywy w strone meza zaczeła myśleć "nie jest az tak" "przesadzaja" "on nie jest zboczony". Jest to sytuacja podobna do maltretowanych żon, bitych i ponizanych. Czy kiedykolwiek doszło do rekoczynow tego nie wiemy, ale smiem twierdzic, ze ten charakter w koncu wybuchnie. Droga autorko! Nie wiem jaka masz przeszłość, ale ewidentnie widać, ze zdajesz sobie sprawe, że ten facet nie jest Twoim ideałem, nie masz w nim wsparcia itp itd. Widać natomiast, że ma nad Tobą władze, jest manipulantem, a Ty wybaczysz mu wszystko bo w swojej głowie zaczynasz go tłumaczyć. Jest to droga do nikąd, nikt Ci nie pomoże dopóki nie uwierzysz w siebie. Gdyby doszło do rękoczynów też myślałabyś o rozwodzie, lecz za pare dni dojdziesz do wniosku, że to Ty przesadziłaś. Tak wyglada smutna prawda. Tak zachowuje sie kazda manipulowana kobieta, to On jest KIMŚ, a Ty nikim... On pokaże skruche owszem, ale nieszczerą bo wie, ze moze robic z Toba wszystko. Człowiek, ktorego opisałaś powinien być sam! Ale Ty zawsze znajdziesz wytłumaczenie. Myśl o dziecku. Powodzenia...

Gość gość
Up