Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własnie sobie uświadomiłam że jestem jakies 5 na 10

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam dzisiaj długi spacer po mieście i stwierdziłam, że jest dużo pięknych dziewczyn. zerkałam to na nie, to na odbicia w witrynach sklepów i stwierdziłam, że ja w porównaniu z nimi wypadam kiepsko! owszem, słyszałam nie raz "jesteś atrakcyjna", ale to chyba chodzi o całokształt - jestem zgrabna (chociaż też zalezy wg jakich standardów), nieźle ubrana itp. martwi mnie to, bo sobie uświadomiłam, że faceci niestety patrzą na wygląd i chyba nigdy już nikogo nie znajdę. "konkurencja" jest niestety ogromna :( no chyba, że ktoś najpierw pozna mój charakter, bo uważam, że jestem dobrą i sympatyczną osobą....(chyba, że znowu mi się tylko wydaje). przepraszam, musiałam się wyżalić.

Gość gość
To zależy od ciebie kogo chcesz poznać. Jeżeli liczysz na kogoś kto patrzy na wygląd a charakter się nie liczy dla takiej osoby to życzę powodzenia. Z pewnością z kimś takim zbudujesz wartościowy związek :D Akurat osoby 5/10 mają łatwiej bo odpada większość która patrzy na wygląd więc nie trzeba się przejmować że komuś chodzi tylko o jedno.

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że nie chcę kogoś, dla którym wygląd jest determinantem, ale mężczyzn nie zmienię. A paradoks całej sytuacji polega na tym, że faceci, z którymi byłam...polecieli na mój wygląd. Tak, wiem to.

Gość gość
gość dziś gość dziś Oczywiście, że nie chcę kogoś, dla którym wygląd jest determinantem, ale mężczyzn nie zmienię. A paradoks całej sytuacji polega na tym, że faceci, z którymi byłam...polecieli na mój wygląd. Tak, wiem to. X Mężczyzn nie zmienisz gdyż nie trzeba tego robić. Każdy jest inny, 90% patrzy na wygląd dlatego też trzeba trafić na odpowiednią osobę i doskonale pewnie o tym wiesz. Końcówki nie będę komentował okej? :)

Gość gość
Kocham cie mocno tak.Lubie twoje iskierki.

Gość gość
baby to tępe suki, zaprogramowane aby ciągle martwić się o wygląd, co za żałosne stworzenia

Gość gość
a faceci to tępe chuje, zaprogramowani tak, aby patrzeć głównie na wygląd.

Gość umysłowe niewolnice
hooja prawda, to durne czasopisma i TV wam babom wmawiają na co patrzy facet, jesteście umysłowe niewolnice mediów

Gość gość
gość dziś bzdura to wy oczekujecie mega przystojnych do związku

Gość Turkuć
5/10 to jest nie jest źle. Dodatkowe punkty dostaje się za osobowość, wiec w sumie może to być ok 7/10, a może nawet więcej.

Gość bajkowa fantazja ho ho
jak sama uważa że jest 5/10 to znaczy że naprawde jest 3/10 albo 2/10, bo one wszystkie myślą że są księżniczki z bajki

Gość gość
no i co z tego, wejdz na zbiornik, tam nawet laski gowniane z wygladu maja konta ze swoimi facetami. swoj swojego palcem w d***e wymaca, jak to mowia. inna sprawa, ze zbiornik - wejscie tam i male rozeznanie we wspol. trendach - odziera czlowieka ze zludzen wszelakich o co tak naprawde ludziom chodzi. nie wiem jak wy, ale ja po tym co tam widze to nie mam ochoty na bliskie relacje z plcia przeciwna. alez polki lubia sie qrwic i wystawiac to na pokaz. i dziwic sie, ze faceci korzystaja..

Gość gość
okreslasz sie jak masasz mieso na wyroby hihi ,powiedz co bym z iebie kukil jak jak bedziesz w wyroba h?

Gość gość
widac ze to facet pisze. kobieta nigdy sie nie ocenia wg punktacji durnej

Gość gość
olewam takie 5/10 cieplym moczem, kobieta zaczyna sie od 6/10 :classic_cool:

Gość gość
Odpowiadając na wasze komentarze: Nie, nie jestem facetem, tej "durnej" punktacji używam, bo widzę, że się przyjęła i każdy wie, o co chodzi. Po co facet miałby taki wątek zakładać? & "jak sama uważa że jest 5/10 to znaczy że naprawde jest 3/10 albo 2/10, bo one wszystkie myślą że są księżniczki z bajki" Nie. Tak jak w temacie: właśnie sobie uświadomiłam, że jestem 5/10 co oznacza, że kiedyś myślałam, że jestem bardziej atrakcyjna. To właśnie kiedyś zawyżałam swoją atrakcyjność, uważałam, że mam subtelną słowiańską urodę, a dotarło do mnie, że jestem po prostu szarą mychą. Tak dla zobrazowania, mój wygląd to coś pomiędzy Martą Wierzbicką za kilka lat a Eweliną Flintą (te kobiety podobno przypominam). & "baby to tępe suki, zaprogramowane aby ciągle martwić się o wygląd, co za żałosne stworzenia" odpowiedź jak wyżej: "właśnie sobie uświadomiłam" - czyli wcześniej wyglądem się nie przejmowałam. stwierdzenie o "ciągłym martwieniu się" jest więc nietrafne. & "hooja prawda, to durne czasopisma i TV wam babom wmawiają na co patrzy facet, jesteście umysłowe niewolnice mediów" Żadne media. wystarczy trochę życia liznąć.

Gość gość
Kochana, to jak Ty jesteś 5/10, to ja pewnie jestem 2/10 (niezła twarz, ale nie ta figura). Masz rację konkurencja nie śpi, do tego z roku na rok jest się coraz starszą a na rynek matrymonialny wkraczają kolejne młodziutkie, wylaszczone, nabuzowane hormonami ale też odpowiednimi wzorcami dziunie. I jak tu mieć jakiekolwiek szanse na cokolwiek?

Gość gość
Pokaz fotke ocenimy