Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pustka emocjonalna...

Polecane posty

Gość gość

Mam takie wrazenie, ze na niczym mi nie zalezy, wszedzie czekam, czy to w pracy czy w szkole zeby to przeminelo, zebym byla sama i miala spokoj, tzn. nic nie robila. Czy to rozmowa czy to codzienne czynnosci to jestem tym znudzona, jakbym byla jakas nacpana. Ciezko mi nawet udawac zainteresowanie, wiec czesto ludzie mnie nie lubia, ale mi az tak na tym nie zalezy... Najgorsze jest to, ze nic mnie nie pasjonuje, nie mam pojecia kim chcialabym byc, a to jest dla mnie wazne tzn chcialabym sie bardziej "okreslic". czuje sie taka nic nieznaczaca, dobrze by bylo czuc sie lepiej ze soba, byc KIMS. Jak zaczac sie zmieniac.. :( lecze depresje, troche chodze do psychologa. Leki troche polepszyly sytuacje, psycholog niezbyt..

Gość gość
W jakim jesteś wieku?

Gość gość
a czy to wazne

Gość gość
Kto zmienia te daty, wkleja w fb moje komentarze do rozmowy. Ty Z K***Y Synie?! Cmoknijcie mnie w pompke. Czy to test żebym groził jej śmiercią. Dawajcie czekam na was gnoje! W p*****e mam was wszystkich!! Może już ma fagasa? Nie ma transferu? Może doladujecie robaki?

Gość gość
Inaczej podchodzi się do osób młodych, a inaczej do starszych. Przecież to oczywiste że inne perspektywy stoją przed człowiekiem w zależności od wieku.

Gość gość
00:06 noo bardziej chorzy tu siedza ode mnie mam 21 lat