Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żadna mnie dziewczyna nie kocha i nie pokocha

Polecane posty

Gość gość
Dam Ci radę. Ja startuję do takich u których przypuszczam, że mogę mieć szanse i robię wstępną selekcję pod tym kontem, więc jeśli rzeczywiście masz coś takiego, że jesteś kiepski na rynku matrymonialnym to szukaj równie kiepskiej (a nawet jeszcze gorszej) partnerki- ona ma ten sam kłopot co Ty. To jest rynek taki sam jak każdy inny, to są prawa ekonomii.

Gość gość
gość dziś Aczkolwiek z tymi ladnymi to roznie zalezy na kogo sie trafilo i mialo kontakt.

Gość gość
Skoro psycholog nie mogła w to uwierzyć, to znaczy żeś ładny ;)

Gość gość
gość dziś Tak robiłem od początku i tak mnie nie chciały.

Gość gość
gość dziś No wiesz psycholog w wieku ok 50 lat.

Gość gość
gość dziś Ta, ja ładny hahaha

Gość gość
To nie znaczy, że już ślepa była :P

Gość gość
Może za jej czasu każdy był w związku ale nie dzisiaj stąd pewnie zdziwienie. Chodze od pół do psychiatry i lecze się na depresje.

Gość gość
jestem paskudny, wstretny wygladajacy jak gowno :)

Gość gość
pozdrawiam was dziewczyny tu pisze brzydal

Gość gość
No to się najpierw wylecz, popracuj nad samooceną. Tu tkwi problem. Idę spać, bo już późno. Ty tez nie siedź po nocach bo to źle działa na mózg i samopoczucie. Dobranoc. Ps Nie wierzę, że jesteś aż tak brzydki aby mieć kogoś :P

Gość gość
dobranoc brzydal

Gość gość
a ja tak, nie znam żadnej co by była z brzydalem (niski, chudy, jakieś defekty)

Gość gość84_prawdziwy
"Oj przestań. Popracuj nad sobą, odbuduj pewność siebie, znajdź jakąś paje/hobby. Kobieta sama się znajdzie w międzyczasie " Też tak kiedyś myślałem, aż wybiła 30stka. A co do żalów autora: to tak, istnieje takie prawdopodobieństwa, że nigdy nie spotkasz na swojej drodze żadnej dziewczyny, które będzie Cię naprawdę chciała. Czy to będzie kwestia wyglądu, czy charakteru - tego nie wiem. Ale są tacy ludzie. I co ? Mają z tego powodu się powiesić ? Także zacznij od tego, że dziewczyna nie jest Ci potrzebna do życia. Masz za duże ciśnienie na być "z kimś". Do tego przyjąłeś sobie głupkowata zasadę, że bierzesz się tylko za takie dziewczyny, które według Twojej, subiektywnej oceny, są nie lepsze lub nawet gorsze niż Ty. Bo niby one mają na rynku matrymonialnym "gorzej niż Ty". Czyli bierzesz sobie kogokolwiek, bo ma gorzej niż Ty, więc może się zgodzi z Tobą być. Gdyby do mnie startowała dziewczyna, bo uważała by mnie za tak nieatrakcyjnego, że pewno na nią polecę, to by ją spuścił na drzewo. Tu jest główny problem. Ty masz brać się (jeśli będziesz chciał) za ta, która Ci się spodoba i w jakiś sposób zauroczy. A , że jest.